Haberler

    Brisaspor Mayıs Ayına Zaferlerle Başladı

    Takım klasmanlarında ise 2 kategoride şampiyonluk elde etti.

    Takım klasmanlarında ise 2 kategoride şampiyonluk elde etti. Ayrıca, Brisasporlu bisikletçiler uluslararası arenada milli takım formasıyla da başarılara imza attı.

    Brisaspor Bisiklet Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından düzenlenen 4 yarışta dereceye giren sporcularıyla yeni zaferler kazandı.

    30 Nisan ve 6-7 Mayıs tarihlerinde Şanlıurfa, Bursa, Balıkesir ve İstanbul'da gerçekleşen yarışlara katılan Brisaspor Bisiklet Takımı; yol, dağ ve kriteryum yarışmalarında takım klasmanlarında 2 takım şampiyonluğu ve 2 takım ikinciliği kazanırken, 3 sporcusuyla da birincilik kazandı. Ayrıca 7 sporcusuyla dereceye giren Brisaspor, mayıs ayına zaferlerle başladı.

    Şanlıurfa'da İki Kategoride Şampiyonluk

    Brisaspor Bisiklet Takımı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun katkılarıyla 30 Nisan'da düzenlenen Şanlıurfa Ödüllü Yol Bisikleti Yarışları'na katıldı. 25 ilden 128 sporcunun katıldığı müsabakalarda Brisaspor, iki kategoride şampiyonluğu elde ederken, 5 sporcusu ile dereceye girdi.

    Brisaspor'dan Uluslararası Zafer

    Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) ile Türkiye Bisiklet Federasyonu 2017 yılı faaliyet Programı'nda yer alan "Uluslararası Salcano MTB Cup Yarışı" 6-7 Mayıs tarihlerinde İstanbul Arnavutköy'de gerçekleştirildi. Türkiye, Yunanistan, Rusya ve Ukrayna'dan sporcuların yer aldığı yarışlara 233 sporcu katıldı. Brisasporlu bisikletçileri, bir kategoride birincilik, iki kategoride ise üçüncülük kazandı.

    Brisasporlular Kriteryum Yarışlarında da Kazandı

    Türkiye Bisiklet Federasyonu 2017 Yılı Faaliyet Programı'nda yer alan Bursa ve Balıkesir'deki Kriteryum yarışmaları 6-7 Mayıs tarihlerinde gerçekleşti. 11 takımdan 45 sporcunun start aldığı yarışlarda, Brisaspor iki klasmanda takım ikinciliğini kazanırken, iki sporcusuyla da dereceye girdi.

    Brisasporlularla Gelen Uluslararası Başarı

    Katıldığı yarışlarda büyük başarılar elde eden Brisasporlu sporcular, Türkiye'nin yanı sıra farklı ülkelerde düzenlenen yarışlarda da ülkemizi temsil ediyor. Brisasporlu milli pedalcılar, Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) ile Türkiye Bisiklet Federasyonu 2017 Yılı Faaliyet Programı'nda yer alan ve 8-11 Mayıs tarihleri arasında Bulgaristan'da gerçekleştirilen Uluslararası Dimitar Yankov Sunny Beach Yol Yarışı'nda uluslararası arenada yarıştı.

    7 ülkeden 10 takım ve 53 sporcunun start aldığı yarışlarda, milli pedalcı Halil İbrahim Doğan; birinci etabı, Yokuş Forması Klasmanı'nı ve Genel Ferdi Klasmanlarının her birini 2. olarak tamamladı. Bu sonuçlarla milli takım, Genel Takım Klasmanı'nda turu ikinci olarak tamamlama başarısı gösterdi.

    Kazanan Brisasporlular

    Şanlıurfa Ödüllü Yol Bisikleti Yarışları

    Büyük Erkekler Kategorisi birincisi Abdülkadir Kelleci

    Büyük Erkekler Kategorisi üçüncüsü Adil Deniz Karacağil

    Büyük Erkekler Takım şampiyonluğu

    Genç Erkekler Kategorisi birincisi Halil İbrahim Doğan

    Genç Erkekler Kategorisi dördüncüsü Eşref Batuhan Pekcan

    Genç Erkekler Kategorisi beşincisi Yusuf Ziya Kelav

    Genç Erkekler Takım şampiyonluğu

    Uluslararası Salcano MTB Cup Yarışı

    Elit Bayanlar Eliminatör yarışı üçüncüsü Ayşe Çakır

    Elit Erkekler MTB Cup yarışı üçüncüsü Abdülkadir Kelleci

    Genç Erkekler MTB Cup yarışı birincisi Halil İbrahim Doğan

    Bursa Rıfat Çalışkan Kriteryum Yarışı

    Büyük Erkekler Kategorisi ikincisi Onur Turgut

    Genel Takım Klasmanı ikinciliği

    Balıkesir Kriteryum Yarışı

    Büyük Erkekler Kategorisi üçüncüsü Emin Koçan

    Genel Takım Klasmanı ikinciliği

    Uluslararası Dimitar Yankov Sunny Beach Yol Yarışı

    Birinci etap ikincisi Halil İbrahim Doğan

    Yokuş Forması Klasmanı ikincisi Halil İbrahim Doğan

    Genel Ferdi Klasman ikincisi Halil İbrahim Doğan

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Brisaspor Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title