Haberler

Boşanmak istemeyen uzman çavuş, eşinin evini basıp kurşun yağdırdı

Güncelleme:

7 ay önce evlenen uzman çavuş boşanmak isteyen eşinin evini basarak kurşun yağdırdı. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, saldırganı silahıyla birlikte gözaltına aldı.

7 ay önce evlenen uzman çavuş boşanmak isteyen eşinin evini basarak kurşun yağdırdı. Daha önceki eşinden olan çocuklarının önünde dehşet yaşayan kadını ölmekten polis ekipleri son anda kurtardı.

HAVAYA 5 EL ATEŞ ETTİ

Olay, Kavaklı Mahallesi Vezir sokakta öğlen 13: 00 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, 7 ay önce evlenen uzman çavuş ve eşi bir süre önce kavga ederek ayrıldı. Konuşmak ve barışmak için eşinin evine gelen Uzman Çavuş ile eşi arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve uzman çavuş yanında getirdiği tabanca ile havaya 4-5 el ateş açtı. Eşinin bir önceki evliliğinden olma iki çocuğu önünde dehşeti yaşayan kadını ölümden son anda polis ekipleri kurtardı. Evin içinde tabancayla rastgele ateş açıp, tehditler savuran uzman çavuşu polisler etkisiz hale getirdi. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. polis, saldırgan silahıyla birlikte gözaltına aldı.

Polis ekipleri ise evde yapılan incelemenin ardından uzman çavuşu gözaltına alarak Beylikdüzü Polis Merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Boşanmak istemeyen uzman çavuş, eşinin evini basıp kurşun yağdırdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

yorum çok:

hiç merak ediyonuzmu ölenler hep kadınlar bu olaylar olmasa iyi acaba erkeklere bu kadınlar ne yapıyolarda bu hale geliyo bunu neden araştıran yok neden çıkıp biriside bunu araştırmıyo hep kadınlarmı haklı

16
9
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

BİZDE ERKEKLERDE SAPLANTİ VAR KADINI MALİ OLARAK GÖRME VAR O MAL BAŞKASININ OLACAK KORKUSU SAPLANTISI VAR KADIN DA BİR İNSAN VE BENİ İSTEMİYORSA OLAY BİTMİŞTİR BEN DE ONU İSTEMEM AYRILIR GİDER ANLAŞILIR HERKES YOLUNA .OLAY BU KADAR BASİT ASLINDA. ERKEKLER BİZ SAPLANTILI OLMAKTAN BİZİMLE EVLENEN KADINI MALIMIZ OLARAK GÖRMEKTEN VAZ GEÇTİĞİMİZ ZAMAN BU OLAYLAR BİTER .

yanıt10
yanıt2
Serap:

hic merak etmiyorum. . cünkü hic bir sebep bir insani öldürme hakkini sana vermiyecek !!!

yanıt1
yanıt0
TAXAS:

BIR KAC AY ONCE DE UZMAN CAVUSLAR GECE KULUBLERINDE OLAY CIKARIP KURSUN YAGDIRDI HABERLERINI OKUYODUM SIKCA. HER ONUNE GELENI UZMAN CAVUS POLIS ASKER YAPMAYIN ULKENIN GELECEGI ILE OYNUYORSUNUZ. VASIFLI ATANMASI GEREKEN MESLEKLERE LISE DAHIL ALAKALI ALAKASIZ BOLUMLERDEN ALIM YAPILIYOR. BIR SURU EGITIMLI ISSIZ VARKEN. SACMA SACMA VIDEO CEKEN HEMSIRELER, YANLIS INE VURAN HEMSIRELER, MEKAN KURSUNLAYAN GUVEMLIK GOREVLILERI, SONUC BU ISTE. BU BUZ DAGININ GÖRUNEN KISMI

14
2
yanıtYanıtla
XXXL:

düğündür takıdır 150 bin borç uzman çvş 7 ay sonra boşa adamda dağlarda kazanacam bu parayıda ödeyecem diye düşünsün.

8
6
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

BU ANLATTIĞIN DURUM HAKLI OLMASINA SEBEP OLAMAZ AZ AKILLI OLACAKSIN KARDEŞİM O ZAMAN DİBİNE TUTMUŞ GİBİ İLK ÖNÜNE GELENLE HEMEN DÜĞÜN DERNEK BORÇ HARÇ EVLİLİK YAPMAYCAKSİN.

yanıt6
yanıt2
kudurmuşerkekler:

Boşanmak isteyen kadınların en baş nedenleri; aldatılma ( koca aldatırken yakalanır sonra yakalayan karısını namus meselesi idi temizledim der) ve şiddet. “Siz, iffetli ve namuslu olunuz ki, kadınlarınız da iffetli ve namuslu olsun. ”

10
2
yanıtYanıtla
isyankar:

Erkekler kiminle aldatıyor peki !!! kudurmuşlar erkek değil kadınlar bence.

yanıt1
yanıt3
Adınızı Yazın:

o kadar haklısın ki dostum karı kız peşinde koşmayan uzman görmedim evli bekar da farketmez sen vasıfsız adama silah ve para verirsen böyle olur eğitim yok vatan aşkı yok . kesinlikle haklı

8
0
yanıtYanıtla
...:

aynen katılıyorum sokalarda akşama kadar kız peşinde kosan karekteri kişiliği oturmamıs ergenlere verirsen silahı placağı ordu resmen eğitimsiz bilinciz insanla doldu eğitim önce karekter ve kişilikte başlar

yanıt2
yanıt0
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title