Haberler

Boşanma haberleriyle gündeme gelen Beren Saat'in gergin anları

Güncelleme:

Uzun süredir Kenan Doğulu ile boşanacakları konuşulan oyuncu Beren Saat, önceki gün arkadaşıyla görüntülendi. Muhabirlerin ısrarlı soruları üzerine rahatsız olan Saat'in gergin anları ise dikkat çekti.

Güzel oyuncu Beren Saat ve şarkıcı Kenan Doğulu, 2014 senesinde nikah masasına oturmuştu. Evliliğini gözlerden uzak yaşayan ve bir süredir boşanma haberleriyle gündeme gelen Beren Saat, önceki gün kız arkadaşıyla görüntülendi. Muhabirleri karşısında gören oyuncu, evliliği hakkındaki sorulardan dolayı gerildi.

AÇIKLAMA YAPMADI

Boşanma haberleriyle ilgili açıklama yapmayan oyuncu, dün yaptığı "Size sıradan biriymişsiniz davranan insanları sevmeyin" paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Paylaşım yaptıktan kısa bir süre sonra görüntülenen Beren, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına güler yüzlü şekilde selam verdi. Ancak oyuncu, evliliği hakkında gelen sorular üzerine gergin anlar yaşadı. Muhabirlere ısrarla teşekkür eden ve özel hayatı hakkında konuşmak istemediğini belirten Saat, kız arkadaşına sarılarak basın mensuplarının yanından uzaklaştı.

Boşanma haberleriyle gündeme gelen Beren Saat'in gergin anları

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan Doğulu Beren Saat Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (23)

YETMİŞÜÇ:

Trafik kazasında birlikte ölseler de kurtulsak

3
16
yanıtYanıtla
beren saat:

tanımadığınız bir insanın ölmesini isteyecek kadar kötüsünüz. bu kıskançlık falan değil bu bayağı bayağı psikoljik bir sıkıntı! acilen tedavi olun.

yanıt9
yanıt2
YETMİŞÜÇ:

BEREN SAAT Yazdıklarınıza aynen katılıyorum. siz Beren Saat olun veya olmayın sizden özür diliyorum. Allah size sevdiklerinizle birlikte sağlık huzur dolu ömürler versin inşallah.

yanıt3
yanıt3
Hakoko:

Bir boşanmadiniz, siz de iffetsiz mahluklar,,,

4
12
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

ne alaka ne iffetsizliği var şimdi kadının

yanıt4
yanıt0
SANA ARABA ALACAM:

BOŞANIRSA BEN TALİBİM BEREN''E. . . TÜRKİYE''NİN ŞU ANA KADAR GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL KIZI. .

0
12
yanıtYanıtla
yorumsuz:

şu ülke beren ve şeyma dedikosundan kurtulamadı

8
2
yanıtYanıtla
Gms:

Çok depresif ben bile bundan sıkıldım güzellik bir yere kadar

4
3
yanıtYanıtla
Erkan:

Beren bırak şu palyaçoyu sen gel beraber takılırız.

1
6
yanıtYanıtla
tr:

evli bir kadın için bunu diyorsan eşine biri böyle derse ne olur belkide bir şey olmaz sen genişsindir

yanıt0
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title