Haberler

Eşinden boşandı, otomobilini gelin arabası gibi süsletip sokaklarda tur attı

Güncelleme:

İstanbul'da eşinden boşanan bir kişi, otomobilini gelin arabası gibi süsletip üzerine 'Boşandım çok mutluyum' yazarak konvoy eşliğinde tur attı.

İstanbul'da, eşinden boşandıktan sonra otomobilini gelin arabası gibi süsleten, arka camı ve yan kapılarına 'Boşandım çok mutluyum' yazısı yazdıran kişi, damat gibi giyindi. Daha sonra da araç konvoyu oluşturup kornalara basarak tur attı.

Eşinden boşandı, otomobilini gelin arabası gibi süsletip sokaklarda tur attı

"EVLENDİĞİM İNSAN YANLIŞ BİR İNSANDI"

Yanına yaklaşan başka otomobil sürücüsünün, "Duygularını alabilir miyim? Niye böyle bir karar aldın?" sorusu üzerine, "Boşandım çok mutluyum. 2 yıl mücadele ettim. Her şeyimi kaybettim ve kendim de bittim. Boşandığıma gerçekten çok mutluyum. Darısı sizlerin başına. Evlendiğim insan yanlış bir insandı. Bu saatten sonra evliliği düşünmüyorum. Çocuğum var. Çocuğumu göstermiyorlar" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (46)

FIRTINA FERHAT AĞA:

Her erkek ilk ayrılmada mutlu olur ama 1 ay sonra pişmanlık başlar alkol içer sonra uyuşturucu derken bir bakmışsın travesti olmuş. . . Psikolojik sorunlar başlıyor

15
47
yanıtYanıtla
ahmet hüsrev:

Sanırım tecrübe konuşuyor işlerin nasıl ? Gerçi kış geliyor havalarda soğumaya başladı yolların kenarında fazla kalma üşütür hasta olursun.

yanıt31
yanıt0
erzurumlu ülkücü:

çocuk olmasaydı ben de karıyı boşartdım. . . bakımsız, şişko, kafayı dinle yemiş, sohbet edecek bişey bulunmuyor, seni çok iyi anlıyorum reis. . . gel de eskorta gitme şimdi

9
18
yanıtYanıtla
ziyaa:

Boşan gitsin kardeş o zaman. Fazla eziyete gerek yok.

yanıt8
yanıt1
HAKLI YAZAR:

KAFAYI DİN İLE YEMİŞ NE DEMEK, O ZAMAN SEN YOLUNU KAYBETMİŞSİN. ALLAH KADININ SANA KARŞI SABRINI ARTIRSIN

yanıt1
yanıt0
Derviş Baba:

Kadınlar erkekleri anlayabilseler evlilik çok mutlu olurdu.

16
10
yanıtYanıtla
HAK:

Kesinlikle haklısın, kendi ailesini anlamak istediği kadar eşini anlamaya çalışsa hiçbir sıkıntı çıkmayacak, ben boşandım 5 yıl oldu hala nasıl bu kadar rahatsın diye yazıyor, sanıyorlar ki onlar olmasa hayat bitecek, herşeyin bir çözümü mutlaka vardır,

yanıt10
yanıt2
GERÇEKLER:

erkekler için evlilik enayiliktir. .

16
6
yanıtYanıtla
ERHAN13:

işin yoksa ömür boyu nafaka öde

yanıt4
yanıt1
Ayyıldız Tim:

Aslında her erkeğin böyle olması lazım yani karısından boşanan her erkeğin bu adam gibi mutluluk turu atması lazım

14
5
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title