Haberler

Boşanacakları İddia Edilen Beren Saat, Kenan Doğulu ile Olan Fotoğrafını Sildi

Güncelleme:

Doğum gününde kazada kaybettiği eski sevgilisini unutmadığını gösteren bir paylaşım yapan ve Kenan Doğulu ile boşanacakları söyleyen Beren Saat'ten şaşırtan bir hamle geldi. Saat, Doğulu ile çekilen fotoğraflarını sildi.

Önceki gün 35'inci yaşını kutlayan oyuncu Beren Saat, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bir dönem aşk yaşadığı ve kazada kaybettiği Efe Güray'ı unutmadığı belli eden bir açıklama yaptı. Evliliğinde kriz olduğu hatta boşanacakları iddia edilen çiftten şaşırtan bir hamle de geldi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının sunucularının fark ettiği detaya göre; Beren Saat Instagram'daki adındaki E harflerini büyük yazarak Kenan Doğulu ile olan tüm fotoğrafları sildi.

Boşanacakları İddia Edilen Beren Saat, Kenan Doğulu ile Olan Fotoğrafı Sildi

BEREN'DEN DİKKAT ÇEKEN HAMLE

Günlerdir boşanacakları söylenen çiftten Beren Saat, iddiaları güçlendirecek hamleyi yaptı. Saat, Beren adındaki E harflerini doğum günü paylaşımından sonra büyük yazdı. Oyuncunun bu hamlesi 2004 yılında kazada hayatını kaybettiği eski sevgilisini anmak için yaptığı iddia edildi.

Boşanacakları İddia Edilen Beren Saat, Kenan Doğulu ile Olan Fotoğrafı Sildi

KENAN'LA OLAN FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Saat, öte yandan Instagram hesabından Kenan Doğulu ile olan fotoğraflarını silerek sadece 2015 yılında çektirdiği bir fotoğrafı bıraktı.

Boşanacakları İddia Edilen Beren Saat, Kenan Doğulu ile Olan Fotoğrafını SildiBeren Saat'in silmediği tek fotoğraf...

"BOŞANMIYORUZ"

Beren Saat'in evliliği bitirmek istediği ancak Kenan Doğulu'nun evliliği kurtarmak için çabaladığı iddia edilmişti. Önceki gün Maslak'ta konser veren Doğulu, boşanma iddialarını "Beren'le ilişkimizde bir sorun yok ayrılmıyoruz. Bu iddiaları kim, neye dayanarak çıkarıyor bilmiyorum, boşanmıyoruz" diyerek yalanladı.

Boşanacakları İddia Edilen Beren Saat, Kenan Doğulu ile Olan Fotoğrafı Sildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan Doğulu Beren Saat Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (55)

İlayda:

Bi insan evli oldugu sırada eski sevgiliyi ne sekilde olursa olsun anıyorsa bu eşinizi asagalamaktan baska bir şey degildir her iki taraf icinde geçerlidir !

34
18
yanıtYanıtla
Ad:

Kenan doğulu artık baya yaşında çocuk ister Berende’de çocuk yapacak kapasite , donanım yok olmuyor’durda ne yapsın adam tabimi boşuçak . Ölmeden bir kendi çocuğunu alsın sevsin demi.

10
20
yanıtYanıtla
izmirlihatun:

adam bosamıyor beren bosanmak istiyor

yanıt1
yanıt0
xxx:

bugün boşanmazsan yarın boşanacaksın. ahlak namus inanç yokki evlilik ayakta kalsın. topluma iyi bir örnek oluyormuş gibi birde bunun gibi topluma zararlı yaratıkların hergün haberlerini getiriyorsunuz yaa hani yuhhh size. . .

13
16
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bu artist tayfasının yaşadıgı alana,halk dilinde batakhane denilir.onun için batakhaneye düşenlerin yaşantıları çok tuhaftır.onlar normal insan değildir.insanlıktan çıkmış varlıklardır.

7
19
yanıtYanıtla
Dürbünlü’nün Doktoru:

Çok Dogru Söylüyorsunuz Efendim Embesiller Olumsuz oy kullanmışlar,hiç önemli değil.

yanıt1
yanıt4
TEESÜF EDERİMMM:

NANNIŞLIK OLDU EFENDİM. BILAKIS. . NEVET. . KUZUM NEVET.

yanıt0
yanıt0
SAAT KAÇ?:

Kurtlanmıştır. Bu avrat milleti yaşlanınca bitlenir rahat duramaz. O yüzden kadına şiddet meşrudur. Dayak cennetten çıkmıştır.

6
18
yanıtYanıtla
ziyaa:

Bence boşan gitsin kenaaaaan bu seni sevmiyor paranı seviyor.

6
17
yanıtYanıtla
misafir:

kadın zaten gayet zengin ne yapsın kenanın parasını

yanıt12
yanıt4
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title