Haberler

Böbrek Ameliyatı Olmak İsteyen Hasta, Doktorların Mesaisi Bittince Ameliyathanede Unutuldu

Güncelleme:

İstanbul'da bir hastanede böbrek ameliyatı için bıçak altına yatmak isteyen hasta, ameliyathanede unutuldu. Saatlerce ameliyathanede bekletilen hastaya doktorların mesaisinin bittiği ve çıktığı söylenince, genç adam hayatının şokunu yaşadı.

İstanbul'da bir devlet hastanesinde 34 yaşındaki Buğra Kiftir isimli hasta, ameliyathanede unutuldu. Saatlerce ameliyathanede bekletilen hastaya doktorların mesaisinin bittiği ve çıktığı söylendi.

BÖBREK HASTASI ADAM AMELİYATHANEDE UNUTULDU

İstanbul'da bir hastanede böbrek ameliyatı için bıçak altına yatan 34 yaşındaki Buğra Kiftir, ameliyathanede unutuldu. Saatler sonra fark edilen genç adam yaşadığı olayın şaşkınlığını üzerinden atamadı.

"DOKTORLARIN ÇIKTIĞI VE MESAİSİNİN BİTTİĞİ SÖYLENDİ"

Ameliyathanede unutulan Buğra Kiftir, "Genelde sargı bezi, makas unutulduğu söylenir. Beni tamamen ameliyathanede unuttular. Doktorların çıktığı ve mesai saatlerinin bittiği söylendi.

Böbrek Ameliyatı Olmak İsteyen Hasta, Doktorların Mesaisi Bitti Denilip Ameliyathanede UnutulduBuğra Kiftir

"4-5 SAAT YATARAK BEKLEDİM, SKANDAL BİR DURUM"

Ancak ben 4-5 saat orada yatıyor bir şekilde bekledim. Kesinlikle skandal bir durum. Orada unutuldum fakat yaşlı bir insan ya da ufak bir çocuk da yerimde olabilirdi." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Buğra Kiftir, hastane hakkında şikayetçi olacağını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (52)

Dr.Timur:

Gün geçmiyor ki bir skandal yaşanmasın o yüzden psikiyatrist olmaya karar verdim çünkü cerrahlar yoğun stres ve baskı altında ne yazık ki.

20
10
yanıtYanıtla
HAK:

TELEVİZYONA ÇIKAN DOKTORLARA BAKARSAN ERKEN TEŞHİS ÖNEMLİ DİYORLAR. HASTANEYE GİTTİĞİNDE İSE TEPEDEN BAKAN, DEĞERSİZMİŞSİNİZ GİBİ KONUŞAN VE DAVRANAN, BENİ MEŞGUL EDİYORSUN TAVIRLARINDA DOKTORLARLA KARŞILAŞABİLİYORSUNUZ. SİZ HANGİ HASTANENİN VEYA AİLE HEKİMİNİN DENETLENDİĞİNİ, YANLIŞ YAPAN DOKTORUN UYARILDIĞINI GÖRDÜNÜZ. ANCAK BİRİNİN BAŞINA BİRŞEY GELECEK, HABER OLUP GÜNDEME GELECEKTE HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILACAK. SORUŞTURMA SONUCUNDA NE OLUYOR? NE CEZA VERİLDİĞİNİ BİLEN VAR MI. . . . .

21
4
yanıtYanıtla
Yuhhh:

Haberi açarken dedim kesin hindistandır yuhhh yanı

24
0
yanıtYanıtla
Sade:

Doğumlarım hep mesai bitimine denk geldi:( tavir, davranış ve çirkin hakaretleri ne ben anlatayım, ne siz dinleyin:(((

21
1
yanıtYanıtla
ısparta lı boksör. piskolok:

hayret lan valla .

11
1
yanıtYanıtla
Oliver hardy:

Kardeş haline dua et ya makas atsalardı Allah muhafaza verilmiş sadakan varmış masada seni unutan makas attıkdan sonra ne unutacaktı düşünmesi bile kötü lann

8
0
yanıtYanıtla
BOZOK:

Yok artık daha neler. Bunu da fox tv ye yıkarlar şimdi.

3
5
yanıtYanıtla
Kadın:

İstanbuldaki hastanelerden randevu bile alamıyorsun saglıktta sıfır istanbul

6
1
yanıtYanıtla
levent doktor:

preop denilen salonda bekleyen vaka mesainin çok dışına taştığı için bu acil olmayan elektif vakalarda ameliyat kalır ve ertesi günü normalde 1. veya 2. vaka olarak kalır. bu tür olaylar beklenmedik durumlarda her hastanede görülür. doktorlar fabrika, hastalarda ürün olmadığı, ve her hasta hiç bir zaman birbirine benzemediği için bu olaylar görülür. hasta ameliyat salonunda değil, ameliyat bekleme salonunda bekletilir. malesef bu beklenmedik olay doktorlar okey oynarken olmaz. önceki vakalardan

4
1
yanıtYanıtla
Cojek:

O gün ameliyata girrecek olan Doktorlar ve hemsirelerin hepsi dahil olmak üzere islerine kesinleklen son verilmeli ki bir daha böyle bir durum olmasin ve kimse böyle benzeri bir seylen karsilasmasin tamamen SKANDAL Allah milletimize sabir versin bu mantiklan sonumuz kötü bizim.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title