Haberler

Birce Akalay, Kuzeni Barış Murat Yağcı'nın Sitemini Duyunca Suratı Asıldı

Güncelleme:

Tatilini Bodrum'da geçirmeyi tercih eden ünlülerden Birce Akalay, Gümüşlük'te görüntülendi. Birce Akalay, kuzeni Barış Murat Yağcı'nın "Beni arayıp sormuyor" sözlerine bozuldu.

Bodrum tatiline kaldığı yerden devam eden Birce Akalay önceki gün Gümüşlük'teydi. Gazetecilerin Birce Akalay'a kuzeni Barış Murat Yağcı'nın "Sanırım psikolojisi bozuk. Beni hiç arayıp sormuyor, çok üzgünüm" sözlerini hatırlatınca yüzünü astı.

"BU KONUDA BANA BİR ŞEY SORMAYIN"

Koşar adım kaçmaya çalışıp "Bu konu hakkında bana soru sormayın" diye çıkıştı.

Birce Akalay, Kuzeni Barış Murat Yağcı'nın Sitemini Duyunca Suratı Asıldı

"BİZ AYNI YATAKTA YATARDIK"

Barış Murat Yağcı Kuzeni Birce Akalay için şu sözleri söylemişti; "Biz aynı yatakta yatardık. Ben hayatımda ilk kez başrol oldum ve sektörü yeni anladım. Başrol yoğunluğundan dolayı ailesine vakit ayıramamış olabilir. İki kez boşandı, özel hayatında sıkıntılar olabilir. Şuradan çıkıp gelse sarılırım. Son halini beğenmedim, normal bir psikoloji olduğunu düşünmüyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Sude:

Her renkli gözlü sarışında kendini Kıvanç sanıyor. . İstersen hergün birine laf at, bir yere gelemeyeceksin . .

6
0
yanıtYanıtla
xx:

Bu çocuk tam kurtulmak istediğiniz, bir yere tutunamamış akraba modeli. . Bir İrem e laf atıyor bir Birce ye gündemde kalmak için. . İrem kokuşmuş konular diyerek başında savabiliyor ama Birce ne yapsın kuzeni. . Sussa sorun , konuşsa sorun. . Bir de kadının özel hayatından sanane ya yorum yapma hakkını kendinde buluyor , psikolojisi bozukmuş vs

5
0
yanıtYanıtla
Yasmin Özgür:

Allah aşkına şu adamı ekranlara atmasınlar. Bu yaşta bu ego boyunu aşmış. Sanatçı olacak adam kendini belli eder. Mütevazi olur. Oyunculuk sıfır tip desen bir mavi gözlü ve dövmeli bu mu?

4
0
yanıtYanıtla
Lazoski:

Ben demiyorum bosuna bu adamda ozguven eksikligi var oraya buraya satasarak gundemde gelmeye calisiyor seneye katil survivora hic degilse sen ordayken burda kadinlar rahat eder satamazsin he adadakilere gecmis olsun deriz olur biter

2
0
yanıtYanıtla
BYE KUZEN:

kuzenim ünlü olmak istiyor de geç bircecik.

2
0
yanıtYanıtla
Ali:

Aynen, zira o her yönü ile kendine yakışmayan ilişkiyi sürdürmezdi. İğrenç ve yapışkan. Ah eski haline dönebilse .

1
0
yanıtYanıtla
selma:

meshur olmak icin birceyi kullaniyor. Kuzende olsan sanane bircenin hayatindan.

1
0
yanıtYanıtla
Eda:

Kötü kalpli rol yapan biri. Asıl psikolojik sorunlu kendisi. Sürekli kendisini mağdur mahsun gösteriyor insanları aşağılıyor küçümsüyor. Birce Akalayı boynuna sarılacak kadar çok seven bir kuzen özel hayatını konuşmaz ve sözde psikolojisi bozuk diye ekranda küçük düşürmeye çalışmaz.

0
0
yanıtYanıtla
Derviş:

İşi olabilir ama insanda bir hal hatır sormalı

0
0
yanıtYanıtla
Defne sur:

Ya videoyu izleyin çocuk konuşmak istemiyor zorla konuşturuyorlar ve çocuk kibarca geçiştiriyor. Basın cidden olayları çarpıtıyor

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title