Haberler

Beyazıt Öztürk'ten O Ses Türkiye'ye gelen bloklama sistemine ilginç yorum: Ahlaki sistemimi yıktı

Güncelleme:

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen O Ses Türkiye'de Beyazıt Öztürk'ün bloklama sistemi hakkında söylediği "Bloklama benim ahlaki sistemimi yıktı" esprisi herkesi kahkahaya boğdu.

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı O Ses Türkiye dün akşam yeni sezon ikinci bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Eğlenceli anların yaşandığı yarışmaya jüri üyesi Beyazıt Öztürk'ün bloklama sistemiyle alakalı yaptığı yorum damga vurdu.

SEDA SAYAN, BEYAZ'A SERT ÇIKTI

Acun Ilıcalı'nın sunduğu, Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Hadise ve Seda Sayan'ın jüri üyeliklerini yaptığı O Ses Türkiye'ye bu sene sürpriz bir şekilde getirilen jüri bloklama butonu renkli anların yaşanmasına neden oldu. Sahneye çıkarak performansını sergileyen bir yarışmacı, Seda Sayan ve Hadise'yi döndürdü. Yarışmacıyı kendi takımına almak isteyen Seda Sayan, "İlk ben döndüm" diyerek yarışmacıyı ikna etmeye çalıştı. Devreye giren Beyazıt Öztürk, "Hadise önce döndü" deyince sinirlenen Seda Sayan "Sana ne" diyerek herkesi güldürdü.

Beyazıt Öztürk'ten O Ses Türkiye'ye gelen bloklama sistemine ilginç yorum: Ahlaki sistemimi yıktı

"BLOKLAMA AHLAKİ SİSTEMİMİ YIKTI"

Sayan'ın çıkışı ardından konuşan Beyazıt Öztürk, "Bir gün bunun benim başıma geleceğini biliyor olmam lazımdı. Bu bloklar programa dahil oldu, benim bütün ahlaki sistemim yıkıldı. Şu andan itibaren kimseyi tanımam." dedi.

JÜRİ BLOKLAMA BUTONU NEDİR?

O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda jüri üyeleri bir yarışmacıya dönmesini istemedikleri diğer jüri üyelerini bloklayabilecek. Bloklanan jüri üyesi yarışmacıyı takımına alamayacak. Öte yandan bir kişiyi bloklayan jüri üyesi başka bir jüri üyesi tarafından da bloklanamayacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye Murat Boz Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (12)

Ramiz dayı:

Saçmalardan seçmeler

31
2
yanıtYanıtla
yazıklar olsun:

Arkadaş anlamıyorum bu içi boş program halen yeni sezonlar ile devam mı ediyor demek izleyecek o kadar vatandaş var vallah acun helal sana be milletin nabzını çok iyi biliyorsun durmak yok yola devam

19
1
yanıtYanıtla
Mutsuzluk:

Güzel kardeşim dediğine bende sonuna kadar katılıyorum. Millet mutsuz sıkıntılı kendini mutlu edecek şeylere yöneliyor. Bu kadar açık net.

yanıt8
yanıt0
emine:

her yer seda sayan oldu ben hic yakistiraniyorum o yuzden izlemiyorum

12
0
yanıtYanıtla
Çankırılı Mevlüt Bilgin 1948:

ses yarıçmasında beyaz ne alaka , saçma salak bir program , bunları izleyenlerde pisikolojik rahatsız bence , seçilenler seçilemeyenlerden bir halt olmaz mevcut olarak zaten çok sözde şarkıcılar var yeni yetme

11
1
yanıtYanıtla
ali:

OLMAYAN AHLAKTAN SİSTEM ARANMAZ

7
0
yanıtYanıtla
haber:

toplum ahlakını sizler bozdunuz.

6
0
yanıtYanıtla
SS:

Tv8 denilen kanal zaten bu ülkenin, hatta bu dünyanın kanalı değil. Depremler olmuş, ekonomi dibi görmüş, savaşa girmişiz, memleket yanmış. . hiiiiç umurlarında olmaz. Normal yayın akışına devam eder bunlar, tıpkı 15 Temmuz''da yaptıkları gibi

5
0
yanıtYanıtla
emekli:

Sayın Bayazıt ÖZTÜRK GAZLI İÇECEK reklamına çıkarak dünya görüşünü bize özetlemiş oldu. Yazıklar olsun demek ki önceliği para imiş

4
0
yanıtYanıtla
Çankırılı Mevlüt Bilgin 1948:

seda medya artıgı yapmacık diyologlar , yapmacık surat ifadesi görünce aklıma 3 harfliler geliyor

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title