Haberler

Besni'de Mezuniyet Coşkusu

Besni'de mezuniyet coşkusuADIYAMAN Üniversitesi Besni Meslek Yüksek Okulu'ndan 2016-2017 döneminde mezun olan öğrenciler, kep atıp mezuniyetlerini kutladı.

Besni'de mezuniyet coşkusu

ADIYAMAN Üniversitesi Besni Meslek Yüksek Okulu'ndan 2016-2017 döneminde mezun olan öğrenciler, kep atıp mezuniyetlerini kutladı.

Besni Meslek Yüksek Okulu bahçesinde düzenlenen törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Jandarma Kıdemli Başçavuş Arif Bekar, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, öğretim görevlileri, daire amirleri ve öğrenciler ile öğrenci velileri katıldı. Saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, şöyle dedi:

"Daima iş bulmak mümkün olmaya biliyor, özel sektörde çalışma yollarını deneyin. Kendi işyerinizi açmak için çaba sarf edin. Girişimcilik belgesiyle devlet KOSGEB aracılığıyla destek veriyor. Elli veya yüz bin lira işyeri açma kredisi veriliyor. Bu imkanlardan mutlaka yararlanın. Şimdi bir meslek sahibi oldunuz ama illa o işi yapacaksınız diye bir şey yok. Farklı alalarda da faaliyet gösterebilirsiniz. Ufkunuz geniş olsun, hayalleriniz geniş olsun, hayalleriniz varsa gelişmeye açıksınız."

Yapılan konuşmaların ardından Besni Meslek Yüksek Okulu birincisi Ümmü Gülsüm Baykara tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı ve bölüm birincilerine plaket verildi. Öğrenciler törenin sonunda kep attı, müzik eşliğinde oynadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Öztürk Hasan Solmaz Besni Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title