Haberler

Beşiktaş'ta durağa daldıktan sonra yayaları bıçaklayan şoförün sabıka kaydı ortaya çıktı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta kullandığı halk otobüsüyle durağa daldıktan sonra bıçakla bazı yolculara saldıran ve ardından kendini denize atan otobüs şoförünün, adam yaralamadan sabıkası olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş meydanında kontrolden çıkan özel halk otobüsü durağa girdi. Bir kişinin hayatını kaybettiği, 12 kişinin yaralandığı kazanın ardından elinde bıçakla araçtan inen şoför kaçmak isterken denize atladı. Yakalanan şoförün bıçakla saldırı ve yaralamadan kaydı olduğu öğrenildi.

ŞOFÖR DEHŞET SAÇTI

İstanbul Beşiktaş'ta özel halk otobüsünün durağa girmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi yaralandı. Kaza Beşiktaş meydanı Ortaköy istikametinde gerçekleşti. Kabataş - Şirintepe seferini yapan 27E numaralı özel halk otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak durağa girdi.

Beşiktaş'ta durağa daldıktan sonra yayaları bıçaklayan şoförün sabıka kaydı var

ADAM YARALAMADAN KAYDI VAR

İçerisinde yolcu bulunmayan otobüsün şoförü kazanın ardından tepkiler üzerine elinde bıçakla araçtan inip kaçmaya çalışırken denize atladı. Şoförün bir kişiyi de bıçakla yaraladığı belirtildi. Yakalanan şoförün bıçakla saldırı ve yaralamadan suç kaydının olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan 13 kişi çevredeki hastanelere kaldırıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ağır yaralılardan birinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Beşiktaş'ta durağa daldıktan sonra yayaları bıçaklayan şoförün sabıka kaydı var

DENİZE ATLADI: ÖLDÜRÜN BENİ

Beşiktaş Meydanı'nda kullandığı halk otobüsüyle durağa daldıktan sonra bıçakla bazı yolculara saldıran ve ardından kendini denize atan otobüs şoförünün denizden çıkarıldığı anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi. Denizden çıkarılan şoförün "Öldürün beni" diye bağırması dikkat çekti.

Beşiktaş'ta durağa daldıktan sonra yayaları bıçaklayan şoförün sabıka kaydı var

"ADLİ VE İDARİ İŞLEMLER BAŞLATILMIŞTIR"

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, Beşiktaş'ta önce otobüs durağına dalan, sonra kendisine tepki gösteren 3 kişiyi bıçaklayan Özel Halk Otobüsü şöförüyle ilgili adli ve idari işlemler başlatıldığını duyurdu.

İBB Sözcüsü Ongun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kağıthane-Kabataş seferi yapan Özel Halk Otobüsü şoförü, güzergahı dışındaki bir durağa aracı sürerek durak ve otobüsteki 14 vatandaşımızı yaralamıştır. Tedavisi devam etmekte olan 12 vatandaşımıza acil şifalar dileriz. Konuyla ilgili en doğru bilgileri kamuoyuyla paylaşacağız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (48)

Yener Uğurlu:

İmamoğlu nun tayfasindan bunlar.hersey berbat olacak demişlerdi anlayana.

12
22
yanıtYanıtla
tam bir gerzekalısın:

cevap

yanıt7
yanıt4
hıdır:

Bunlar ne zaman hat almış yada ne zaman işe başlamış bak bakalım.

yanıt5
yanıt0
Hakan:

Ahlaksız ülkenin ahlaksız halkı medyası. . . iktidarı. . . . kim kime dum duma. . . ancak iktidarları için kürtleri öldürsünler. . . kahramanlık taslasınlar. . tasmalı medyasıda erdoğana kahramanlıklar yazsın. . . . kürtlere bol bol iftira atsın. tüm yaptıkları bu. . ülkenin gerçek bir derdi ile ilgilenen yok. Günde 3 kadın öldürülüyor. . ilgilenen yok. varsa yoksa suriye işgali. ÇÜRÜMÜŞLÜK insanlıktan çıkarıyor bir toplumu. . 4

7
19
yanıtYanıtla
uzman39:

Şehiriçi Otobüs Şoförleri Okul Servis Şoförleri Taksi Şoförleri Kesinlikle İlkokul Mezunu olmamalı Sabıka Kaydı olmamalı Meslek Eğitimi almış olmalı. Her 3 Ayda bir Alkol ve Uyuşturucu Testi Yapılmalı. Ailemizi Çocuklarımızı Emanet Ettiğimiz insanlar bunlar. . İmamoğlu Sayın Başkan Yasa mı çıkartırsın ne yaparsan yap İstanbul da bu durumu düzelt. . Bıktık artık Bu saçmalıkları izlemekten. . !!!!

24
1
yanıtYanıtla
Bir kedim var:

Bu kadar yorum içinde gerçek doğru yorum teşekkürler uzman kardeş ........

yanıt2
yanıt0
hn:

Sadece İstanbul''da değil her ilde, ne kadar dümbelek varsa şoförlük yapıyor. 1 tane doğru adam çıkmaz içlerinden

yanıt3
yanıt0
FATİH:

SEÇİM PROVAKATÖRLÜĞÜ YAPMAYIN ÖZEL HALK OTOBÜSÜ DİYOR BELEDİYE OTOBÜSÜ DEĞİL . .

22
3
yanıtYanıtla
FSM:

Aslansın beyinsizler anlamaz ki

yanıt6
yanıt2
hüsne:

özel ama kimden izin alabiliyorlar nerlere yakın olmaları gerekiyor bu işi almak yada burada şöförlük yapmak için. Eskiden devlet işi için torpil lazımken şimdi özelşe bile karışılıyor.

yanıt2
yanıt0
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title