Haberler

Berna Laçin'in deprem sonrası yaptığı vergi paylaşımı eleştiri yağmuruna tutuldu

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen oyuncu Berna Laçin, Elazığ'da yaşanan deprem sonrası yaptığı vergi ve bağış çıkışlarıyla Twitter'da gündem oldu.

AFAD verilerine göre, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yerin 10 kilometre derinliğinde 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Malatya, Diyarbakır ve Adıyaman başta olmak üzere birçok ilde hissedildi.

Deprem anında büyük korku ve panik yaşayan vatandaşlar, depremin hemen ardından kendilerini dışarı attı. Vatandaşların birçoğu geceyi sokakta geçirirken, AFAD, AKUT ve belediyeler başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluş Elazığ için seferber oldu. Sosyal medyanın da gündemine oturan deprem hakkında bir paylaşım yapan oyuncu Berna Laçin, tepkilerin odağı oldu.

"BEKLEYİN GÖRÜN, HEP AYNI"

Depremin şiddetinin yanlış aktarıldığını söyleyen Laçin, "Bakın, yabancı kaynaklardan kontrol edelim daha yüksek verir, hatta birazdan 6.8 (6.89 aslında 6.9) indirilerek söylenir , bekleyin görün hep aynı. Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" dedi.

Berna Laçin'in deprem sonrası yaptığı vergi paylaşımı tepki çekti

"ÖNCE CAN KAYBI YOK DERLER, SONRA ALIŞTIRA ALIŞTIRA SÖYLERLER"

Depremden hemen sonra bir can kaybı yok diye açıklama yapılmasına da tepki gösteren Laçin, "Hep böyle yaparlar , önce "can kaybı" yok, sonra alıştıra alıştıra... Sanki alışmak mümkünmüş gibi... Kesin rakamlar için ancak enkaz altında kimsenin kalmamış olması lazım!" şeklinde paylaşım yaptı.

KIZILAY'A TEPKİ GÖSTERDİ

Türkiye'yi derinden sarsan depremde ölenlerin sayısına değinmediği için eleştirilen Berna Laçin, Twitter hesabından paylaşım yaparak yardım isteyen Kızılay'a da "Biz her şeyimizi verelim o ayrı, ama neden hala deprem anı ilk akla gelen para toplamak ? Onca toplanan deprem vergisine ne oldu?" diyerek tepki gösterdi.

Berna Laçin'in deprem sonrası yaptığı vergi paylaşımı tepki çekti

BERNA'YI SERT DİLLE ELEŞTİRDİLER

Twitter hesabından peş peşe paylaşım yapan Berna Laçin için "İnsanlar depremden ölür, bunlar kinlerinden", "Ölen insanlar varken senin aklın nerede" ve "Bir tek insanımızın burnu kanamasın ben vergiye razıyım. Ne kepazeliktir" gibi tepki mesajları geldi.

"SİZ İSTEDİĞİNİZ KADAR KAPAMAYA ÇALIŞIN"

Gelen tepkiler sonrasında kendisini savunan Berna Laçin ise paylaşımında şunları söyledi: "Trolleseniz ne olur! Siz istediğiniz kadar kapamaya çalışın, dünya yine de dönüyor, deprem başımızda keskin bıçak gibi sallanıyor! Gerçekler ortada! Ülke deprem kuşağında ve hiçbir önlem alınmadı bunca senedir! 21 yıllık deprem vergileri nerede o da bilinmiyor! Şeffaf olsun, bilelim."

Berna Laçin'in deprem sonrası yaptığı vergi paylaşımı tepki çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berna Laçin Laçin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (158)

f16:

kadın haklı hırsızın zoruna gider tabe

185
279
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlarmış, mesele bu! Helal olsun güzel söylemiş. . . .

190
252
yanıtYanıtla
Hakan:

Evet doğru söylüyor 21 yıllık deprem vergileri nerde?. . .

176
72
yanıtYanıtla
Camur:

Kim deprem sigortasi yaptirmissa , o faydalanir

yanıt30
yanıt46
..:

kadın hakli. .

126
51
yanıtYanıtla
Ahu:

E kadının söylediklerinden hangisi yanlış ki? Pek sevmem kendisini ama haklı... Kadını karalamak için sözlerini bir tarafa çekmenin manası yok

36
60
yanıtYanıtla
Türk oğlu türk:

Hepinize tek kelime söylüyorum boş yorum yapmayın ALLAHIN DEDİĞİ OLUR

yanıt5
yanıt0
Türk:

Deprem vergileri nerde derken çok çabuk unutuyorsunuz. Van depreminde çok sayıda ev yerle bir oldu. Devlet yaptı o evleri bahsettiğiniz paralarla. Napçaklardı hergün size şu kadar oldu bu kadar toplandı diye hesap mı verecekler. Adı üstünde deprem vergisi. Olası bir afette kullanıyorlar şu anda olduğu gibi tüm birimler seferber oldu. Nankörlük etmeyin. Her şeyde algı yaratmaya çalışmayın. Sizden zorla para isteyen de yok. Devlet zaten gereğini yapıyor. Yardım etmiyorsan da karışma ortalığı karıştırmaya da çalışma.

68
26
yanıtYanıtla
Maho ağa:

20 senedir toplanan para 50 60 tane ev yaptın bitti!!!! Tabi hesap verecekler Devlet halkı için var ve halkına kuruşun hesabını verecek. Senin gibi koyunlar oldukça çobanımızın kim olduğu ne yaptığı önemli değil. 1999 da bişrdefalığına deprem için gelen ÖTV kalıcı oldu ve yaygınlaştırıldı nerede para????

yanıt3
yanıt0
ASLI:

HAYRANIM BU KADINA KORKMADAN DOĞRULARI SÖYLEYEN GERÇEK BİR VATAN SEVER ATATÜRK''ÇÜ.

38
52
yanıtYanıtla
Tüm 158 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title