Haberler

Bergüzar Korel, kendisi ve ablası hakkında çıkan haberlere koruma kararı aldırdı

Bergüzar Korel'in yurt dışında yaşayan ablası Zeynep Korel'in gündeliğe giderek geçinmesi magazin basınına bomba gibi düştü. Ablasının kısa sürede gündem olmasından ve hakkında bir çok iddianın çıkmasından rahatsız olan Korel, mahkeme aracılığıyla koruma kararı aldırdı.

Amerika'da gündeliğe giden ve kız kardeşi Bergüzar Korel hakkında ciddi iddialarda bulunan Zeyne Korel magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Korel, Bergüzar Korel'in evliliğinin kötü gittiğini, eşi Halit Ergenç'le tartıştığı iddialarıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

"ÇIKAN HABERLERE ÇOK ÜZÜLDÜ"

Şu anda 5 aylık hamile olan güzel oyuncu Bergüzar Korel,ajansı aracılığıyla bir açıklama yaparak koruma kararı aldırdığını duyurdu. Açıklamada şunlara yer verildi;

"Değerli Basın Mensupları,

Bir süredir bazı basın ve yayın kanalları üzerinden Bergüzar Korel'in kişiliği ve aile hayatı ile ilgili asılsız açıklamalar yapılmakta olduğuna üzülerek şahit olmaktayız. Bu açıklamalar özellikle hamile olduğu bu hassas dönemde kendisini ve tüm aileyi son derece üzmüştür. Maruz kaldığı mağduriyet ve bu süreçte yapıcı tüm çabalarının da sonuçsuz kalması sebebiyle üzülerek mahkemeye başvurmak durumunda kalmış ve Avukatı Naim Karakaya tarafından yapılan koruma tedbiri talebi İstanbul Aile Mahkemesince kabul edilmiştir. Mahkeme tarafından Bergüzar Korel'e, yazılı, sözlü, online, basın yolu ile ve sair herhangi bir şekilde psikolojik şiddet de dahil olmak üzere her türlü tehdit, hakaret, aşağılama, iftira veya küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunulması engellenmiştir.

Mahkeme kararı uyarınca, verilen tedbirlere uyulmaması halinde kanunda öngörülen cezai yaptırımlar aynen uygulanacaktır.

Sağduyulu tüm tarafların alınan mahkeme kararına saygı göstereceğine inancımız tamdır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

Bergüzar Korel, kendisi ve ablası hakkında çıkan haberlere koruma kararı aldırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bergüzar Korel Halit Ergenç Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (10)

Hahahaha:

GEZICI seni daha dur bunlar iyi gunlerini. Ilahi adalet

2
2
yanıtYanıtla
ROVASATA DURSUN:

BUNLAR NE AYAK BILEN VARRRTMI

3
1
yanıtYanıtla
Seren çetin:

Sanane herkez önce kendi kapısının önündeki pisliği temizlesin

yanıt5
yanıt1
X:

ABLASI DAHA GÜZELMİŞ.

2
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yavvvvv sizeneeeeee

1
1
yanıtYanıtla
????:

size ne derken ?????

yanıt0
yanıt1
dr:

bir yerde bir haber daha var idi bu mu tam bilmiyorum habere bak ablasi bir kadin ile evlendi diye sanki iyi bir sey gibi haber yapmislar kisaca less de evlenme su bu diye iyi bir sey gibi sunuyorlar less demek zor mu bu haber mi tam bilmiyorum da

1
0
yanıtYanıtla
Kararına saygı:

Besler büyük kaygı

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

magazin ksrdeşim nasıl bize ne jdhfsfdj

0
0
yanıtYanıtla
Melisa:

Ablası da ne kadar düşünüyormuş kardeşini helal olsun. Hamile haliyle rezil etmiş doğru bile olsa mahremini bütün Türkiye ye duyurmuş ne kadar iyi niyetli sağolsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title