Haberler

Bergüzar Korel, hamilelik süreci boyunca sahnede olmayacak

Güncelleme:

Kızlar ve Oğlanlar adlı tiyatro oyunu sırasında yaşadığı olumsuz bir durum nedeniyle doktoru tarafından sahneye çıkması yasaklanan Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından hamilelik süreci boyunca sahnede olmayacağını duyurdu.

Kızlar ve Oğlanlar adlı tiyatro oyunu sırasında yaşadığı olumsuz bir durum nedeniyle Bergüzar Korel'e doktoru tarafından sahneye çıkma yasağı konuldu. Başarılı oyunculuk kariyeriyle akıllara kazınan oyuncu, hamilelik sürecinde sahnede olamayacağını söyledi.

"SAHNEYE ÇIKIŞIM YASAKLANDI"

Sosyal medya hesabı üzerinden hamilelik süreci boyunca sahnede olamayacağını duyuran Korel, "Çok severek oynadığım, yıllar sonra koşarak beni sahneye götüren duygularla dolu, Kızlar ve Oğlanlar oyunumuzun iptal olduğunu üzülerek bildirmek isterim. Oyunumuzun yeni sezonu için yaptığımız ilk provasında her hamilelik sürecindeki anne adayını korkutacak ve gebelik sürecine tehdit ve tehlike oluşturacak bir durum yaşanması sebebiyle yapılan tetkikler sonucunda doktorum tarafından sahneye çıkışım yasaklandı. Çok şükür ki bebeğimin de benim de sağlığımız yerinde. Hamilelik sürecimde sizin karşınıza çıkmayı çok istedim ama maalesef olmadı" ifadelerini kullandı.

Bergüzar Korel, hamilelik süreci boyunca sahnede olmayacak

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bergüzar Korel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (12)

gf:

aman nekadar da kotu haber yemeden içmeden kesiliriz artık

20
4
yanıtYanıtla
ROVASATA DURSUN:

COK ONEMLI VAYBE MILLETIN ISI GUCU YOKTA SENIN SISLIGINI GAZINI DUSUNECEK YAPARKEN MILLETEMI SORDUN. RAHATLIK BATMIS

17
4
yanıtYanıtla
şahin:

hamile olup ta nice çalışan kadınlarımız var. . . allah hepsine yardım etsin. . .

19
1
yanıtYanıtla
AMIGO:

NE DOGURACAKMIS BABASI ULKENIN GEZI OLAYLARI ONCUSUMU DESENE

11
4
yanıtYanıtla
yersizler:

cok cok önemliydi. vah vah

12
2
yanıtYanıtla
ZAMİR:

Bunlardan olan da ya gezici yada bölücü olur. Çoğalmamalarında fayda var.

5
7
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Doktorun kararı isabetli bir karar olmuş aynısını gezici suratını görmeyiz bundan sonra ve hiç bir zaman inşAllah . Aslında kocasınıda alıp pelsinvalyaya fötönün yakınında bir evde otursa ne güzel olur . Bıktık artık bu zibidileri görmekten

yanıt3
yanıt6
can:

sen mutlu ol gerisi hikaye allah kucagina almayi nasip eylesin hepsi gecer

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Tabi ya nedemezsin bir gezici tayfası daha geliyor. Ülkeyi karıştırmaya

yanıt1
yanıt3
Mahmut:

Bir insan kendi düşüncesini söylemesi niye suç.Nazim Hikmeti hatirlarmisiniz sürgün niye oldun sorulduğunda derki benim tek bir suçum var oda Vatanimi sevmek. Vatani seviyoruz diyenleri görüyoruz ne varsa satliar.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title