Haberler

Beren Saat'in Hazal Kaya'nın Düğününe Davet Edilmediği İçin Gitmediği Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Aşk-ı Memnu dizisinde başrolü paylaşan Beren Saat, Ali Atay'la evlenen Hazal Kaya'nın düğününe katılmadı. Saat'in düğüne davet edilmediği için gitmediği ortaya çıktı.

Aşk-ı Memnu dizisiyle yıldızı parlayan Hazal Kaya, uzun süredir aşk yaşadığı oyuncu ve yönetmen Ali Atay'la önceki gün evlendi. Aşk-ı Memnu ekibi düğüne tam kadro katılırken dizinin başrol oyuncusu Beren Saat ve Nebahat Çehre katılmadı.

BEREN VE HAZAL'IN ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR ESİYOR

Yayınlandığı döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinin başrol oyuncuları Beren Saat ve Hazal Kaya'nın arasında yıllardır soğuk rüzgarlar esiyor. Hatta ikilinin Aşk-ı Memnu dizisi çekilirken sadece rol gereği karşı karşıya geldikleri ve dizi bittikten sonra görüşmedikleri öğrenildi.

Beren Saat'in Hazal Kaya'nın Düğününe Davet Edilmediği İçin Gitmediği Ortaya Çıktı

DÜĞÜNE DAVET EDİLMEDİ

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programında yer alan habere göre; Yurt dışında olduğu için düğüne katılmadığı söylenen Beren Saat'in Türkiye'de olduğu ancak gitmemesinin nedeninin çok başka olduğu ortaya çıktı. Hazal Kaya'yı 2014 yılında yurt dışında gerçekleşen nikah törenine çağırmayan Beren Saat, Kaya'nın düğününe davet edilmedi.

Beren Saat'in Hazal Kaya'nın Düğününe Davet Edilmediği İçin Gitmediği Ortaya Çıktı

"HAZAL'IN EVİNE GİDECEĞİM"

Düğüne katılmayan bir diğer isim ise Nebahat Çehre oldu. 2. Sayfa programına açıklama yapan Çehre, "Gribal enfeksiyon geçirdim ama Hazal'ın evine gideceğim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nebahat Çehre Beren Saat Hazal Kaya Ali Atay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (18)

Hayriye Teyze:

Bu artist tayfası ahirete günahtan başka ne götürecek bilen varmı..?

24
12
yanıtYanıtla
Meraklı:

Dürbünlü neyin oluyor senin yakınınmı?

yanıt4
yanıt2
Nane:

Dürbünlü ün ta kendisi Hayriye mı oldun şimdide

yanıt5
yanıt4
CELALI:

bilmiyoruz biliyosan soyle cahil comar, belki seni gotururler

yanıt8
yanıt9
TOPÇU:

Hayriye Onu Allah bilir kul bilmez. Kula ne götürecek diye sormakta düşmez. sen evinde yemeğini yap kocana hizmet et. kim bilir sen komşudan komşuya ne dedikodular taşımışsındır.

yanıt4
yanıt1
Adınızı Yazın:

bereni cok seviyoruz, oynadigi her dizisiyle milyonlari ekranlara kilitledi.

3
13
yanıtYanıtla
Jabbo:

Beren kendini bu ülkenin eliti sanıyor. Kimaeyi beğenmiyor. Ondan gitmemiştir

9
5
yanıtYanıtla
ADSIZ:

BEREN KENDİ DÜĞÜNÜNE ÇAĞIRMADIĞI İÇİN ÇAĞIRMADIM DİYOR

yanıt8
yanıt0
almanya:

cok umrumdaydi

10
1
yanıtYanıtla
sssssssssssssss:

hazal hanım la damat olmamış. Yaşında biriyle evlenseydi. . . .

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title