Haberler

"Bende yalan yok, ne ise onu söylerim" diyen AK Partili Mustafa Şen: Partimizin oyu şu anda 34-36 aralığında

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, katıldığı televizyon programında partisinin oy oranına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Bende yalan yok, ne ise onu söylerim" diyen Şen, "Her ay yapıyorum, karşılaştırıyorum. Doların 18 lira olduğu dönem 40'ın altındaydı, paketten sonra 40'ın üstüne çıktı. Sonra bu fiyatlarla, faturalarla, şunlarla, bunlarla tekrar geriye düştü. Önce 37 küsura düştü, şu an da 34-36 aralığında bir yerde seyrediyor" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de ekonomik dalgalanmanın siyasi iklime nasıl yansıyacağı merak edilirken, partilerin oy oranları da sık sık gündem oluyor. Özellikle iktidar partisinin kaç bandında seyrettiği sorusu akıllarda geziniyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, partisinin son dönemdeki oy oranları hakkında açıklamalarda bulundu.

"DOLARIN YÜKSELDİĞİ DÖNEM AK PARTİ'NİN OYLARI DÜŞTÜ"

A Haber ekranlarında programa katılan Şen, "Bir Teyo Pehlivan vardı ya. O derdi; 'bende yalan da yok hilaf da.' Ben Ak Parti'nin oy oranı neyse onu söylerim. Düştüyse düştü derim. Çıktıysa çıktı derim. Benim böyle bir huyum var. Şimdi bu dolar operasyonuna, Türkiye bir karşı operasyon yaptı ve dolar düştü. AK Parti o sıralar yüzde 40'ın altındaydı. Yüzde 36, 37, 38 civarındaydı" dedi.

'Bende yalan yok, ne ise onu söylerim' diyen AK Partili Mustafa Şen: Partimizin oyu şu anda 34-36 aralığında

"ŞU ANDA YÜZDE 34-36 BANDINDA"

Açıklamalarına devam eden Şen, "Tek araştırma yapmıyorum. Her ay yapıyorum, karşılaştırıyorum. Doların 18 lira olduğu dönem 40'ın altındaydı, paketten sonra 40'ın üstüne çıktı. Bir süre orada devam etti. Sonra bu fiyatlarla, faturalarla, şunlarla, bunlarla tekrar geriye düştü. Önce 37 küsura düştü, şu an da 34-36 aralığında bir yerde seyrediyor. Tek sayı demiyor olmamın sebebi bu. 3-4 araştırmaya bakıyorsunuz hepsi farklı diyor. O aralıkları söylüyorum." diye konuştu.

"YENİ PAKETTEN SONRA YÜKSELİŞE GEÇECEĞİZ"

Yeni açıklanacak paketin ardından AK Parti'nin oylarının yeniden yükseleceğini ifade eden Şen, şöyle devam etti: "Çalışmalar devam ediyor. Pazartesi günü Kabine toplanacak ve orada açıklanacak. Bakan'ımız ekonomik paketini açıklayacak. Bir kısım vatandaşın derdine derman olacak önlem paketi açıklanacak. Bu düzenleme sonrası AK Parti tekrar yükselme trendine girecektir. Hala AK Parti birinci parti. İkinci partiyle arasındaki fark her zaman yüzde 10-15 arasında. Muhalefet kendini sorgulamalı."

Kaynak: Haberler.com / Politika

AK Parti Haberler

500

Yorumlar (31)

vatandaş:

%18 alırsanız öpüp başınıza koyun. O devranı tükettiniz.

246
40
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Tam ve doğru olan vede seçim sonrası % 20-25, ve MHP nerede? Leyn durumu olacak.

222
24
yanıtYanıtla
ERCAN GÖK:

Afferin kendini o şekil de avut.sen nerde hangi şehirde hangi semtte anket yapiyorsun ne dersen de ne yaparsan yap batıyorsunuz zamları konuşsana faturaları konuşsana hayat pahaliligini konuşsana

194
30
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Benim düşüncem maksimum yüzde 28 bandında alırlar , şuan seçime giderse yüzde 20 yi geçemez bunu kendi de biliyor

169
24
yanıtYanıtla
Serdar Sekman:

yıllarca Desteklediğimiz parti şimdilerde Halktan Kopmuş Bir parti Haline geldi önçe Asgari ücret arttırdık Diye Milleti sevindirdiler sevinç yaşamadan Milleti zam yağmuruna Tuttular şu an Enflasyon yüzde %90 larda

154
16
yanıtYanıtla
Erwin rommel:

Algı

147
14
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

yüzde 51 den neden düştü onun hesabını yapın. birde övünüyor. 34 diye

147
13
yanıtYanıtla
Gam Inpla:

Anket sonuclari ile neyi ispatlama gayretindesiniz? Secim zamani da "biz anket yaptirdik, tek basimiza iktidariz, sozumuze guvenin" mi diyeceksiniz :))

140
16
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Yaw he heee

137
7
yanıtYanıtla
Haydar:

AKP Belki yüzde 30 civarı alabilir.MHP ise milletin sorunlarına sıkıntılarına kayıtsız kalmanın sonuçlarını sandıkta görecek.

127
14
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title