Haberler

Bella Thorne'nun skandal müstehcen klibine erişim engeli getirildi

Güncelleme:

Sosyal medyada cesur paylaşımlarıyla tanınan ABD'li şarkıcı Bella Thorne, yetişkin filmlerinin yıldızı Abella Danger ile müstehcen sahneleri olan bir klip yayınladı. Kullanıcıların şikayeti üzerine Youtube, klibi müstehcenlik gerekçesiyle yayından kaldırdı.

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkatleri sık sık üzerine çeken Amerikalı oyuncu, şarkıcı ve dansçı Bella Thorne, yetişkin filmlerinin yıldızı Abella Danger ile müstehcen sahneler içeren bir klip çekti. Danger ile aşırı cinsel içerikli sahnelere imza atan Thorne, klibini 19 Şubat'ta Youtube'dan yayınladı.

KLİP YAYINDAN KALDIRILDI

Kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenen klip, içeriği nedeniyle kullanıcıları rahatsız edince Youtube da harekete geçti. Platform, müstehcenlik gerekçesiyle yetişkin filmlerinin yıldız isminin yer aldığı Bella Thorne'un klibini, yayından kaldırdı.

Bella Thorne'nun skandal müstehcen klibine erişime engeli getirildi

KLİBİN KALDIRILMASI SONRASI İSYAN ETTİ

Bomba etkisi yaratan klibin yayından kaldırılmasının ardından isyan eden Bella Thorne, "Videomu neden kaldırdın? Erkek sanatçıların videolarda her zaman kadınlar kalça sallıyor? Biz neden yapamayız? Kadına yönelik sansürün sona ermesi gerekiyor! Buna karşı savaşmayı asla bırakmayacağım." ifadeleri kullandı.

Bella Thorne'nun skandal müstehcen klibine erişime engeli getirildi

Bella Thorne'nun skandal müstehcen klibine erişime engeli getirildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bella Thorne Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

deniz:

ama kız sonuna kadar haklı erkek yapınca müstehcenlik olmuyor da neden kadın yapınca problem oluyor

6
14
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Bu lezbiyenliğe özendirme.

4
2
yanıtYanıtla
sakaryalı lubunya:

zevk meselesi

yanıt1
yanıt1
Hakan:

O kadar da kötü değilmiş ????

3
2
yanıtYanıtla
MEMET33:

BU KADIN BANA BAYILIYOR.

2
0
yanıtYanıtla
Havva:

Bence iğrenç birşey

1
1
yanıtYanıtla
Memo:

Fena kadin harbi kadin yani disi

1
0
yanıtYanıtla
Dilara Demirci:

Bildiğin terbiyesizlik insan biraz utanır miğdem bulandı

1
0
yanıtYanıtla
CORÇ:

BU KADINA BAYILIYORUM.

1
0
yanıtYanıtla
kara:

O da haklı memleketlerinde erkek kalmayınca sonuç bu, İthal yoluna gitsinler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title