Haberler

Behzat Ç.'den beklenen fragman geldi

Güncelleme:

BluTV'de ekranlara tekrar dönen sevilen dizi Behzat Ç.'nin, yeni sezonundan bir tanıtım fragmanı geldi.

2010-2013 yılları arasında yayınlanan ve geniş bir izlenme kitlesi yakalayan efsane dizi Behzat Ç., BluTV'de geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonuna ait yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı.

ANA KADRONUN ÖNEMLİ KISMI EKRANDA OLACAK

Behzat Ç.'nin bu sezonunda, ana kadronun önemli bir kısmı yeniden ekranda olacak. Hayalet'i oynayan İnanç Konukçu ve Akbaba'yı canlandıran Berkan Şal yine kadroda yer alacak. Nejat işler'i bir kez daha Ercüment Çözer rolünde göreceğiz. Güven Kıraç da dağlarda yılan yemesiyle hava atan bir diğer kötü karakterimiz Memduh'u canlandıracak.

Behzat Ç.'den beklenen fragman geldi

KIRMIZI VOSVOS DA VAR

Dizinin kadrosundaki diğer isimler ise Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, Eray Eserol, Ayça Eren, Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu ve Kadir Çelik olacak. Fragmanda ayrıca tarihin muhtemelen en uğursuz vosvosu olan ve her görüldüğünde Behzat amirin canının yandığı kırmızı otomobili de görüyoruz.

Behzat Ç.'den beklenen fragman geldi

CİNAYET BÜROYU TEKRAR TOPLAYACAK

Serinin senaristliğini, daha önce de olduğu gibi Ercan Mehmet Erdem üstlenecek, yönetmen koltuğunda Serdar Akar oturacak.

Fragmanda gördüğümüz kadarıyla, Ercüment Çözer'in hala Behzat Ç. ile olan işi bitmiş değil. Artık emekli olmuş, ununu elemiş eleğini asmış olan Behzat Ç., adeta altından girilip üstünden çıkılan cinayet büroyu tekrar toplamak için geri dönecek.

Behzat Ç.'den beklenen fragman geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

BluTV Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

MANSURR:

MANSURU ZİYARETE GİTMESEYDİN İZLERDİM AMA İZLEMEM :S

1
12
yanıtYanıtla
Kartal:

Fatih olması şart bence onada teklif gönderin geçen açıklamasında teklif gitmediğini açıklamıştı

2
0
yanıtYanıtla
Erol:

Cevcet ile tosun paşa olmadan olmaz.

2
0
yanıtYanıtla
yasin:

ula tosun paşayıda istiyoruz be tosun paşa !

1
0
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Harunla cevdet yoksa tutmaz bu dizi

1
0
yanıtYanıtla
PAMPAOO:

NE OLDU Kİ VAY ÇEKTİN. . . SAFTİRİK.

1
0
yanıtYanıtla
kamil:

Fatih Arıtman olmadığından ilki kadar ilgi çekmez

1
0
yanıtYanıtla
Hacı:

Akape çökmüştür

1
0
yanıtYanıtla
Hülya:

Şu kıl yumağına gıcık oluyorum

0
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

ne geziyorsun o zaman bu haber linkinde. git başka şeyler oku

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title