Haberler

Başörtülü Kadınlara Hakaret Ettiği İddia Edilen Deniz Çakır'dan İlk Açıklama

Güncelleme:

İstanbul'da bir AVM'de başörtülü kadınlara hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Deniz Çakır, sosyal medya hesabından iddialara cevap verdi.

Oyuncu Deniz Çakır'ın bir AVM'de 6 başörtülü kadına "Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada" dediği iddia edilmişti. Çakır'ın menajerinden iddialara jet hızıyla yalanlama gelmişti. Ancak Çakır'ın sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen 3 kadın avukatlarıyla birlikte adliyeye giderek savcılığa ifade verip şikayette bulundu.

Başörtülü Kadınlara Hakaret Ettiği İddia Edilen Deniz Çakır'dan İlk Açıklama

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Olayın ardından hakkında soruşturma başlatılan Deniz Çakır, sosyal medya hesabından iddialara ilişkin açıklamada bulundu.

İşte o açıklama;

Zorunlu Açıklama: "Sustum, çünkü böyle bir suçlama karşısında savunma yapmayı bile zul gördüm. Şimdi okuyacaklarınız da bir savunma değil, bilgilendirmedir. Belli ki bunu yapmadığım zaman bazı kişiler iftira ve karamalarına devam edeceklerdir.

"KAMUOYUNA YANSITILANLAR GERÇEK DEĞİLDİR"

30 Aralık 2018 günü, öğleden sonra iki kadın arkadaşımla doğum günümü kutlamak üzere gittiğim mekanda yaşananlar ile ilgili kamuoyuna yansıtılanlar gerçeği yansıtmamaktadır. Arkadaşlarımla gittiğimiz mekanda önce yan masamıza oturan kişiler hal ve hareketleriyle bizden rahatsızlık duyduklarını belli ettiler. Hatta bakışları ve vücut dilleri zaman zaman tacize de yaklaşmıştır. Bizi bilinçli olarak huzursuz ettiler. Daha sonra bizim kutlama ortamımızdan hoşnut olmadıklarını belli ederek yer değiştirip başka bir masaya geçtiler.

"SÖZLÜ OLARAK SATAŞTILAR"

Arkadaşlarımla kutlama yaparken doğal olarak birbirimizin fotoğraflarını çektiğimiz sırada, bu sefer kendi fotoğraflarını çektiğimizi ima ederek bize sözlü olarak da sataştılar ve bu noktada aramızda kısa bir sözlü tartışma yaşandı. Konu uzamadı kapandı. Aynı ortamda yaklaşık 20 dakika daha oturduk. Mekanda kameralar mevcuttur,görüntüler incelenebilir.. bu konuda hiçbir kaygı yaşamamaktayım.

"TARTIŞMANIN BAŞ ÖRTÜSÜ GİBİ KİŞİSEL TERCİHLERLE ALAKASI YOKTUR"

Tartışmanın, benim açımdan giyim, kuşam, türban, baş örtüsü gibi kişisel tercih ve özgürlüklerle ilgisi yoktur, olmamıştır olamaz da. Ancak tam tersi, söz konusu kişiler mekanda beni gördükleri andan itibaren benim tercihlerimden rahatsız olduklarını ortaya koymuşlardır.

Yaşamımın her döneminde ezilenin, haklının, kadınların, yanında oldum. Kişisel özgürlüklerin savunucusu oldum. Hal böyle iken üzerime atılmak istenen işlenmemiş bir suçtur ve utanç vericidir. Kamuoyunun bilgisine sunarım.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (232)

lazoglu:

bu ülke türkiye ve yüzde 80 i müslüman ve müslümanlarin yurdu burasi eger rahatsiz oluyorsan artik israilemi yoksa ermenisdanami gidersin cek git ozaman

31
17
yanıtYanıtla
Seren can:

Ağzı na sağlık söylediysen de güzel kadın

16
26
yanıtYanıtla
Jvl:

Bu aralar populariten kalmamis deniz. Belli ki edebiyatla insanlari kandirmaya calisiyorsun. Karsi taraflarin avumatlari da is uzerinde. Sonucu görelim bi

22
20
yanıtYanıtla
ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

MALUM PARTİNİN SEÇİM PROPAGANDALARI BUNLAR. EKONOMİYİ BATIRDIKLARINI VE DÜZELTEMİYECEKLERİNİ KENDİLERİDE BİLİYORLAR. AMAÇ İNSANLARI KUTUPLAŞTIRMAK DİNİ VE MİLLİYEYCİ DUYGULARI KULLANIP OY TOPLAMAK. YETER ARTIK KOYUN OLMAYI BIRAKIN GÖZÜNÜZÜ AÇIN YOKSA ÜLKEYİ BATIRACAKLAR.

20
21
yanıtYanıtla
..:

hemende çözdün meseleyi iftiraları sıralamışsın şeytan

yanıt6
yanıt7
Serdar:

Koyun mu dedin? İllada koyun diyorsun. Adres yaz gelim..... çapulcuuuu

yanıt3
yanıt5
ASLI:

DİK DUR DENİZ ARKANDA MİLYONLAR VAR. BU ARAP HAYRANLARINA PAPUÇ BIRAKMA SENİ DESTEKLİYORUZ.

15
24
yanıtYanıtla
ATMACA:

onlar insanlık düşmanı arap sevici yobazlar kendilerine faydası yok zaten terör içinde birbirini katlediyorlar

yanıt5
yanıt5
KAKTÜS:

Aslı. . . . çok yürekliysen gerçek adını söylesene. . . . . . . bilelim kadın mısın, erkek misin?

yanıt1
yanıt2
Saygi:

İnsanların kılık kıyafetine saygı göster . Sonra inkar etmek zorunda kalma

25
14
yanıtYanıtla
Tüm 232 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title