Haberler

Başkan Uzun: "Ortak Hizmet Noktamız Fatsa'dır"

Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Uzun, “Fatsa için elimizi taşın altına koyduk. İlçemizde ticaretin gelişmesi, ekonominin devamlı canlı olması için birlik beraberlik içinde uyumlu bir şekilde çalışmamamız gerekiyor” dedi.

Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Uzun, "Fatsa için elimizi taşın altına koyduk. İlçemizde ticaretin gelişmesi, ekonominin devamlı canlı olması için birlik beraberlik içinde uyumlu bir şekilde çalışmamamız gerekiyor" dedi.

Mustafa Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, Fatsa Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, Fatsa Gıda Odaları Başkanı Fatih Arslan, Fatsa Ziraat Odası Başkanı Ethem Kibar, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, Fatsa Şoförler Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz ve son olarak da Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi'ye iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Başkan Mustafa Uzun, "Görevimize yeni başladığımızda bizlere hayırlı olsun ziyaretleri yapan başkanlarımıza iade ziyareti yaptık. Fatsa'da yaşıyoruz ve buranın gelişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kendi sanayi sitemizde esnaflarımızla sık araya gelerek ticari istişarelerde bulunuyoruz. Esnaflarımız bugünlerde ticaretini yaparken zorluk çekiyor bizlerde onların yanında durduğumuzu bilmesini istiyoruz. Tüm Fatsa bir olursak bu birlikten güç doğar ve kendi kendimize kalkınırız. Ortak hizmet noktamız Fatsa ve yaşadığımız yere sahip çıkmalıyız. Sadece ticaret olarak değil kültür, sosyal ve spor alanlarını da destek vererek kendi kendine büyüyen Fatsa'yı yaratmalıyız. Karadeniz'in incisi Fatsamızda gün geçtikçe ticaret gelişiyor, üretim artıyor ve esnaflarımız da vatandaşlarımızda bu durumdan fazlasıyla yararlanıyor" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Uzun Fatsa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title