Haberler

Samsun'da bir genç, "Evlatlık olduğumu öğrendim" diyerek başına silah dayadı

Güncelleme:

Samsun'da başına tabanca dayayarak intihara kalkışan 20 yaşındaki gencin sözleri, şahit olanların yüreklerini dağladı. Genç adam, "Evlatlık olduğumu öğrendim, askeri okuldan atıldım, beni hayata bağlayan bir şey yok" dedi. Genç adam çevredekiler tarafından etkisiz hale getirildi.

Samsun'da, dünyaca ünlü kahve zincirinin bir şubesinde sinir krizi geçiren A.D. (20), "Evlatlık olduğumu öğrendim, askeri okuldan atıldım, beni hayata bağlayan hiçbir şey yok" diyerek kafasına dayadığı tabancayla intihar girişiminde bulundu. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

SÖYLEDİĞİ SÖZLER YÜREK DAĞLADI

Olay, saat 22.45 sıralarında Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan dünyaca ünlü bir kahve zincirinde meydana geldi. Askeri okuldan atıldığını öne süren A.D, kafede oturduğu sırada çantasından çıkardığı tabancayı kafasına dayayarak, "Evlatlık olduğumu öğrendim, askeri okuldan atıldım, beni hayata bağlayan hiçbir şey yok" diye bağırmaya başladı.

ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Kafede bulunan müşterilerin kaçarak uzaklaştığı ve A.D'nin sinir krizi geçirdiği anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Bu sırada başka bir vatandaş ise polisi arayarak, "Çok acil buraya ekip gönderir misiniz?" dedi. Olay yerine gelen yaya devriye bekçiler, A.D'yi etkisiz hale getirerek kurusıkıdan bozma olduğu öğrenilen tabancayı elinden aldı. Sakinleştirilen A.D, polis otosuna bindirilerek sağlık raporu alınmak üzere hastaneye götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cep Telefonu 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

BOKSOR:

kendini vuran adam show yapmaz vurur . . . bos yapmis orda vur gitsin kendini .

19
132
yanıtYanıtla
SAMSUN:

O çocuğun yerine kendini koy kardeşim sen olsaydın ne yapardın 20 yaşında evlatlık olduğunu öğreniyor Askeri Okuldan atılıyor strateji bir olay psikolojisi bozulmuş iyi ki vurmamış ön yargıyı bir kenera bırakın gözden geçirin o çocuğun yerine kendinizi koyun diyinki ben olsaydım ne yapardım hayal edin ve düşünün

yanıt26
yanıt1
bilirkişi:

yoruma bak vicdan yoksunu!! uzaktan vur gitsin kendini demek ne kadar kolay adam travma geçirmiş belli ki anlık kendini kontrol edememiş Allahtan adamın o an çevresinde değilmişsin. vur gitsinmiş. Olaylara senin gibi bakan vicdansızlar asıl fikirlerinizi vurun gitsin. .

yanıt53
yanıt2
Hasan:

insanlar artık ölümün tek çare olduğunu düşünüyor. bir babanın acılar dolusu hikayesi okumanızı isterdimevime ekmek bile götüremiyorum . adlı yazı

33
6
yanıtYanıtla
Sssdas:

Dicek şey çokta

yanıt0
yanıt0
SABRET ABİ, RABBİM HAYIRLI BİR KAPI ACAR:

Fe İnne Meal Usri Yusra, İnne Meal Usri Yusra. - inşirah / 5-6 ( Muhakkak Her Zorlukta Bir Kolaylık Vardır. )

yanıt1
yanıt0
Merhamet Ya HU!:

Kardeşim ezberden konuşuyorsun; lüzumsuz lüzumsuz laf kalabalığı yapma! Hâl okumayı öğren biraz, yüreğinle oku, öyle konuş. . Ezberden edebiyat yapma! Çok şükür vurmamış, inşallah bu sıkıntısını sevdiklerinin ve bir uzmanın desteği ile atlatabilir. İnşallah toplumumuz da merhametli ve yardımsever ruh haline yeniden kavuşabilir, medyanın şiddeti özendirici ve normalleştirici tüm çabalarına rağmen!!

28
5
yanıtYanıtla
Büşra:

Elindeki silah değil mi ? Daha niye seslendirme yapıyorsun ? Ses sanatçısı mısın sen ?

7
26
yanıtYanıtla
Vatandaş:

büşra efendi umarım çekilmez derdin olursa eğer sende eline silah alıp sıkmak istemezsin. O zamanda inşaallah sıkar geberirsin

yanıt0
yanıt1
KAAN:

VALLA BENDE ZAMAN ZAMAN EVLATLIKMIYIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM AKRABALARIMIN BANA YAPTIKLARI KÖTÜLÜKLERDEN DOLAYI

27
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title