Haberler

Bariyerlere Saplanan Otomobil, Uçuruma Yuvarlanmaktan Kurtuldu

Güncelleme:

Karaman'da meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere saplanarak uçuruma yuvarlanmaktan kıl payı kurtuldu.

Karaman'ın Ermenek ilçesinde, kontrolden çıkan otomobil, demir bariyerlere çarparak durdu. Omuz ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan sürücü hastanede tedaviye alınırken, otomobilin uçuruma yuvarlanmaktan kurtulduğu görüldü.

KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ BARİYERLERE SAPLANDI

Kaza, saat 08.00 sıralarında Ermenek- Güneyyurt yolunun 7'nci kilometresinde meydana geldi. Ersin Koz yönetimindeki 06 GYM 04 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, bariyerlere saplandı.

UÇURUMA YUVARLANMAKTAN KURTULDU

Kazada, omzunda ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan sürücü ambulansla Ermenek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Demir bariyere saplanan otomobilin, yaklaşık 800 metrelik uçuruma yuvarlanmaktan kurtulduğu ortaya çıktı.

İşte o görüntüler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (8)

ZERRİN:

Kılıç zoruyla atalarımızın ikna edildiği kutsal ve yüce islam inançlarının sosyal olaylardaki geliştirici ve gerçekleştirici etkileri gerçekten yadsınabilecek gibi değildir.

1
6
yanıtYanıtla
cenk:

kamil honda o araç

0
4
yanıtYanıtla
yess:

ne kadar sağlammış arabaya bak :))))))

0
2
yanıtYanıtla
Şaştım Kaldım:

o araç oraya nasıl saplandı, neresinden girdi nereden çıktı. çelik bariyer ucu açık değil.

1
0
yanıtYanıtla
Burası Düzce:

Ermenekte kilise varmış ve Hristiyan Türklerin olduğu söyleniyordu. Zamanında avrupaya yetiştirilmek ve ülkeyi geliştirmek için gönderilip asimile olup gelenler yerleşmiş diyorlardı. gerçekte var mı böyle birşey.

0
0
yanıtYanıtla
Ermenekli:

Hiç duymadım. Çok eskilerden kalma kilise kalıntıları var ama öyle hristiyan yok :)

yanıt0
yanıt0
kamil:

o araba hyundai mi?

0
0
yanıtYanıtla
kamili:

huyday kona

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title