Haberler

"Balyoz" Davasında Karar Yarın Açıklanacak (2)

İstanbul 10.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Diken, "Balyoz" davası duruşmasının kararı açıklamak üzere yarına bırakıldığını söyledi.

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Diken, "Balyoz" davası duruşmasının kararı açıklamak üzere yarına bırakıldığını söyledi.

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya 7 saat 15 dakika ara verilmesinin ardından mahkeme heyeti salona geldi. Mahkeme Başkanı Ömer Diken, mahkemenin hükmü açıklamak üzere ara verdiğini belirterek, "7 saat kadar üzerinde çalışmamıza rağmen hükmü tamamlayamadık, tam bir neticeye ulaşamadık. Hükmü açıklamak için duruşmayı yarın 14.00'e bırakıyoruz" dedi.

Başkan Diken'in bu açıklaması, salonda bulunan izleyiciler tarafından alkışla protesto edildi. "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" ve sanıkları için "Türkiye sizinle gurur duyuyor" sloganları atan izleyicilere, sanıklar da alkışlarla destek verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ömer Diken İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title