Haberler

Balkona bağladığı adamın gözlerini kapatıp boğazını kesti

Güncelleme:

İspanya'nın turistik bölgesi Costa Del Sol'da bir adam otelin balkonundaki korkuluklara bağlayıp gözlerini kapattığı adamın boğazını kesti. O anlar kameraya yansıdı.

İspanya'nın turistik bölgesi Costa Del Sol'da bir adam otelin balkonundaki korkuluklara bağlayıp gözlerini kapattığı adamın boğazını kesti.

Gözlerini kapattığı iç çamaşırlı adamın boğazından kanlar akarken adamın kendisini aşağıda izleyen insanlara bağırdığı görülüyor.

GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine çağrılan polis, aynı katta kalan bir İngiliz çiftin kendilerine anahtarı vermesi üzerine polis, otelin odasına girip o sırada aşağıda kendisini izleyen insanlara cep telefonu ve bıçak fırlatan adamı gözaltına aldı.

NEDEN SALDIRDIĞI BİLİNMİYOR

Saldırıya uğrayan adam, olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye götürüldü. Saldırganın neden böyle bir şey yaptığı henüz bilinmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

İspanya Cinsellik 3. Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (38)

Olacak o kadar:

Başka ülkelerde böyle şeyler olmaz Türkiye iğrenç bi yer Türkler şöyle boyle diyenler neredeler acaba... alın size ovdugunuz medeniyet... bizde bir şey olunca topyekun millete yükler milletin kanına soverler, onlarda olunca adamın psikolojisi bozuk olur

31
12
yanıtYanıtla
KÖROĞLU:

devlete millete sövenler devletin düzenine takoz koyup işleyişine çomak sokanlar. . ilelebet baş tacı vatanın has evladı köylü mehmet ağaya koyun damgası basanlar. . her zaman her devirde sol kafa ateist beyinli komünistlerdir.

yanıt4
yanıt3
ref:

Ayda yılda bir olmuş hegün mü oluyor biz işitcileri tedavi ediyorduk aahahah

yanıt5
yanıt4
Gercek Türk:

Lan Dingil Bizde günde onlarca kez oluyor adamlarda ben ilk defa okudum! Costa del Sol alem yapmak icin birebir, zaaten herkes alkollü, ama yinede ilk defa! Bizde en az günde 10 defa adam bicaklaniyor

yanıt1
yanıt0
Olay Tr yede olmamış:

OLAY TR DE DEĞIL ISPANYADA OLMUŞ, Tr ye iğrençmiş, lafa bak. Önce haberi iyi anla sonra yaz.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Dünya sapitti

41
2
yanıtYanıtla
Aydar:

Dünya düz olmasin?

yanıt0
yanıt5
Cc:

Bu insanlık iyice çığrından cikti hayvanlardan daha hayvan bi insanlik bizi bekliyor

37
3
yanıtYanıtla
ş:

allah korkusu yüreyimizden silinirse kim durduracak vahşeti vahşetleri

32
4
yanıtYanıtla
akıl kalmadı:

aynı odada ve aynı balkonda iki çıplak adam ne arıyor sorun burda

14
4
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title