Haberler

Bakan Koç'un Muğla Ziyareti

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Bodrum'da Kitapseverler Tarafından Oluşturulan Bodrum İlçe Halk Kütüphanesi'nin Açılışını Yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Bodrum'da kitapseverler tarafından oluşturulan Bodrum İlçe Halk Kütüphanesi'nin açılışını yaptı.

Bodrum Ticaret Odası'nda, Bodrum Yarımadası'nda bulunan belediyelerin başkanları ile basına kapalı olarak yaklaşık 2 saat görüşen Bakan Koç, toplantının bitiminde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ''İster bir kitap, ister bir raf'', ''İster onarın, ister donatın'' sloganı ile başlattığı kampanya kapsamında kitapseverlerin katkıları ile oluşturulan Bodrum İlçe Halk Kütüphanesi'nin açılışını yaptı. Kütüphanenin oluşmasında katkıda bulunanlara ve Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan'a teşekkür plaketi veren Bakan Koç, hayatı daha iyi kavrayabilmenin yolunun bilgiden geçtiğine işaret ederek, ''Halk kütüphanelerini cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalarımız sürüyor. Halkımızın ve kitapseverlerin desteği bizim için çok önemli'' dedi. Bakan Koç, kütüphaneye gelen çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirerek, kendisine ikram edilen bademleri yedi. Kütüphaneden çıktıktan sonra yürüyerek Bodrum Kalesi'ne giden Bakan Koç, yolu üzerinde bulunan kitapçıdan aldığı kitabı bedensel engelli Ceylan Özbaş (16) adlı gence hediye etti. Bodrum'da ''Cilalı İbo'' olarak bilinen ayakkabıcıya ayakkabısını da boyatan Bakan Atilla Koç, daha sonra Bodrum Kalesi'ni dolaştı.

Kalede öğle yemeği yiyen Bakan Atilla Koç, ardından sivil toplum örgütü temsilcilerinin projelerini dinledi. Projelerin bir çoğunu orijinal bulduğunu ifade eden Koç, "Bu gün Bodrum'da gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ve toplantılar oldukça iyi geçti. Özellikle belediye başkanları ile yaptığımız toplantıda birbirimizi dinleyerek sorunları konuştuk. Önümüzdeki süreç bu toplantılar sayesinde daha iyi olacaktır" şeklinde konuştu.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, toplantıların ardından Bodrum'dan ayrıldı.

(FH-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title