Haberler

Ankara'da Eryaman Stadı, Ankaragücü - Alanyaspor Maçıyla Açılacak

Güncelleme:

Ankara'da yapımı tamamlanan Eryaman Stadı, 28 Ocak Pazartesi günü oynanacak MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla açılacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Eryaman Stadı'nın 28 Ocak Pazartesi günü oynanacak MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanya spor maçıyla açılacağını bildirdi.

Bakan Kasapoğlu, yapımında sona yaklaşılan 22 bin kişilik statta incelemelerde bulundu. Kasapoğlu'na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki de eşlik etti.

Sahada gazetecilere açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, "Gerçekten her yönüyle dört dörtlük stadı hep birlikte gezdik. İnşallah, önümüzdeki pazartesi günü Ankaragücü-Alanya spor karşılaşmasına ev sahipliği yapacak." dedi.

"SPORUMUZU BAŞARIYA ULAŞTIRACAĞIZ"

"Bizler için çok mutlu bir an." diyen Kasapoğlu, "Malumunuz son 17 yıl, saygı değer Cumhurbaşkanımızın önderliğinde spor ve sporcu için çok anlamlı, devrim dolu yıllar. Bu devrim dolu yılların bir parçası olarak da şu an Ankara Eryaman Stadı'ndayız. Türkiye, dünyanın en modern, yeni tesislerine sahip. İnşallah spor hamlemizle birlikte yeni dönemde sporumuzu elbirliğiyle başarıya ulaştıracağız." ifadelerini kullandı.

Kasapoğlu, Eryaman Stadı'nın bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, şöyle devam etti:

Ankara'da Eryaman Stadı, Ankaragücü - Alanyaspor Maçıyla Açılacak

"TÜRK SPORUMUZA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

"Özellikle son teknik konulardaki takibi ve öncülüğüyle saygı değer Cumhurbaşkanımızın gerçekten çok büyük emekleri var. Kendilerine şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Özhaseki başkanımız son süreçte bize bu konuda çok destek oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte Ankara'ya yönelik projelerini biz de bakanlık olarak sporu tabana yayma ve sportif başarı anlamında destekleyeceğiz. Seçim süreci sonrasında çok güzel projelerimiz var. Kendisine de özellikle son süreçteki destekleri nedeniyle teşekkür ederiz. Bugün de o sevinci kendisiyle paylaşma imkanı bulduk. Ankaramıza, Türk sporumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Centilmenlik dolu, rekabetin dostça, kardeşçe yaşandığı maçlara sahne olması dileğiyle."

Ankara'da Eryaman Stadı, Ankaragücü - Alanyaspor Maçıyla Açılacak

Bakan Kasapoğlu, MKE Ankaragücü'nün cumartesi günü statta antrenman yapacağını da sözlerine ekledi.

ÖZHASEKİ: BÜTÜN EKSİKLER BİTECEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ise stat sorunu nedeniyle MKE Ankaragücü'nün iç saha maçlarını şehir dışında oynamak zorunda kaldığına işaret etti.

"Hepimizin bildiği gibi Ankara'nın gururu en önde Ankaragücü takımı." ifadesini kullanan Özhaseki, "Ortaya güzel bir eser çıkmış. Bunun için epey fedakarlık edilmiş. Yapanların, başta belediyemiz olmak üzere müteahhit firmamızın eline sağlık." dedi.

Ankara'da Eryaman Stadı, Ankaragücü - Alanyaspor Maçıyla Açılacak

Özhaseki, stadın bakanlığa devri konusunda yaşanan ihtilafların ortadan kaldırıldığını dile getirerek, şunları söyledi:

"Gerek bakanlığım döneminde, gerekse devam eden ve adaylığım döneminde Ankara'nın projelerini bire bir takip eden birisi olarak bu konuyu da bildiğim için Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettim. O da benim hakem olmamı, komisyonlara başkanlık etmemi istedi. Geldiğimiz noktada en son sağ olsun müteahhit firma, anahtarı bakanlığımıza teslim etti. 3-5 gün içerisinde bütün eksiklikler bitecek. Ankaragücü burada maçını yapacak. Ankara başkent ama sporda şampiyon ne yazık ki olamadı. Şimdi bunu yapma sırası. Elbirliğiyle Ankaragücü başkanımıza destek verme sırası. Ankara halkının takımı da devamlı en üstlerde görmeye hakkı var diye düşünüyorum."

Ankara'da Eryaman Stadı, Ankaragücü - Alanyaspor Maçıyla Açılacak

Kaynak: AA / Güncel

Ankaragücü Eryaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title