Haberler

Aydos Ormanı'nda kan donduran cinayet! İşitme engelli genç, boğazı kesilerek öldürüldü

Güncelleme:

İstanbul Sultanbeyli'de geçtiğimiz cuma günü kaybolan işitme engelli Abdulkadir Elgeni'nin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Gencin, zihinsel engelli iki genç tarafından boğazı kesilerek öldürüldüğü ve yakıldığı belirlendi.

Geçtiğimiz cuma günü İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde kaybolan işitme engelli Abdulkadir Elgeni'den kötü haber geldi. Gencin, zihinsel engelli iki genç tarafından boğazı kesilerek öldürüldüğü ve yakıldığı belirlendi.

Konuşma ve işitme engelli Elgeni (21), geçtiğimiz cuma günü kaybolmuştu. Abisiyle birlikte bir AVM'ye kıyafet almaya giden engelli genç, eve döndükten sonra tekrar AVM'ye gitmek istediğini söyleyerek evden ayrılmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Bunun üzerine aile kayıp başvurusunda bulundu.

AYDOS'TA BULUNAN CESET ELGENİ'YE AİT ÇIKTI

Polis, engelli genci bulmak için çalışma başlatırken, Aydos Ormanları'nda boğazı kesilmiş ve yakılmış bir ceset bulundu. Kimliği belirlenemeyen ceset üzerinde kriminal çalışma yapıldı. DNA incelemesi sonucu cesedin Abdulkadir Elgeni'ye ait olduğu belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son olarak Elgeni'nin biri kız, iki gençle birlikte gezdiğini belirledi. Bunun üzerine zihinsel engelli kız D.B. ve yine zihinsel engelli erkek U.K. bayramın birinci günü gözaltına alındı. Cinayeti itiraf ettikleri öğrenilen gençlerin çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne gönderildikleri öğrenildi. Cinayetin arife günü işlendiği belirlendi. Bu arada, olay yeri Pendik Jandarma sınırlarında olduğu için olayla ilgili soruşturmanın jandarma ekipleri tarafından yürütüldüğü öğrenildi.

Aydos Ormanı'nda kan donduran vahşet

ENGELLİ GENÇ TOPRAĞA VERİLDİ

Vahşi bir cinayete kurban giden Abdulkadir Elgeni'nin, Sultanbeyli Camii'nde Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sırasında, gencin yakınları güçlükle ayakta durdu.

Aydos Ormanı'nda kan donduran vahşet

GEREKEN CEZAYI VERSİNLER

Acılı baba Necmettin Elgeni, "Gereken cezayı versinler, Benim oğluma nasıl işkence yaptılarsa, aynısını yapsınlar. Benim çocuğum engelli. Duymuyor. Sağır, dilsiz. Kime ne zararı olabilir? İdam istiyorum. Müebbet ceza istiyorum. Adalete devlete güveniyorum. Canice öldürmüşler. Ben böyle bir şey görmedim. Allah bunların ocağını yaksın" dedi.

Öte yandan çocuğun akrabası Şehabettin Çelik ise, "En büyük cezayı alsınlar. Engelli raporuyla kurtulmasınlar. Yarın öbür gün deli raporu alıp çıkacaklar. Savunmasız çocuğu öldürdüler. Götürdüler canice katlettiler" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sultanbeyli Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title