Haberler

Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası Elemesine Destek İstendi

TÜRKİYE'nin de yer aldığı 2017 Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası Elemeleri'nde yarın Turgutlu'da oynanacak maçlar öncesi düzenlenen basın toplantısında Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanvekili Mustafa Ekşi, Turgutlulular'ın salonu tıklım tıklım dolduracağına inandığını söyledi.

TÜRKİYE'nin de yer aldığı 2017 Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası Elemeleri'nde yarın Turgutlu'da oynanacak maçlar öncesi düzenlenen basın toplantısında Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanvekili Mustafa Ekşi, Turgutlulular'ın salonu tıklım tıklım dolduracağına inandığını söyledi.

Kaya Magnesia Hotel'de düzenlenen toplantıya Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ufuk Özlem, A Erkek Voleybol Milli Takımı Antrenörü Emanuele Zanini ve takım kaptanı Ulaş Kıyak katıldı. Tüm sporseverleri yarın başlayacak ve ücretsiz olarak izlenebilecek olan müsabakalara davet eden TVF Başkanvekili Ekşi, şunları söyledi:

"Turgutlu voleybolda ciddi bir aşama kaydetti. Bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Seramiksan Kadın Voleybol Takımı'nın bu yıl Sultanlar Ligi'nde yer alacak olması çok önemli. İnanıyoruz ki Turgutlu halkı, Manisa halkı bizi bu organizasyonda yalnız bırakmayacak. Tribünleri tıklım tıklım dolduracaktır. Umuyorum ki buradan istediğimiz sonuçları alarak Hollanda'daki rövanş maçlarına avantajlı olarak gideceğiz."

Antrenör Emanuele Zanini ise şöyle konuştu:

"Müsabakalara ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Hazırlıklarımız için gereken altyapı ve koşullar bize sunuldu. Biz de çok yoğun çalıştık. Hollanda da bizim gibi 4 aydır beraber çalışan bir ekip. Öteki takımlar da dahil. Beraber geçirecek bol zaman oldu. Seviye bu nedenle çok yüksek olacak. Hak edenin kazanmasını umuyoruz. Amacımız 1'inci olarak finallere direkt katılmak."

Kaptan Ulaş Kıyak'da, "Elemelerin ülkemizde olması büyük avantaj. Uzun süredir burada çalışıyoruz, saha ve seyirci avantajımız var. İyi çalıştık, elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

- Turgutlu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Voleybol Federasyonu Mustafa Ekşi Turgutlu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title