Haberler
Av. Begüm Gürel

Av. Begüm Gürel Biyografisi

Kurucu Avukat / BG Hukuk Bürosu

Av. Begüm Gürel Kimdir ?

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2007 yılında mezun olarak, 2009 yılında Kamu ve Özel Hukuk alanında Yüksek Lisans programını, “İş Koşullarında Değişiklik” adlı tezi hazırlayarak onur derecesiyle tamamlamış ve aynı yıl BG Hukuk Bürosu’nu kurmuştur.

“Alacaklılar Toplantısı ve Konkordatonun Kabulü”, “Kişisel Verilerin Korunması ve Bu Bağlamda Unutulma Hakkı”, “Türk Medeni Kanunu ve Yargıtay Kararları Kapsamında Yoksulluk Nafakası”, “Çocuk Kavramı ve Çocuğun Cinsel İstismarı Rehberi”, “Soru ve Cevaplarlar Çocuk İstismarı Rehberi” , "CEZALARIN VE GÜVENLİK TEDBİRLERİNİN İNFAZI", "AVUKATIN ÖZ-EL KİTABI (AVUKATLIK REHBERİ)", "HIRSIZLIK SUÇU", "BOŞANMANIN ANATOMİSİ", "336 KONUDA SÜRELERİN HUKUK DAVALARINA ETKİLERİ VE HAK KAYBI", "AVUKATIN ÖZ-EL KİTABI
( Ceza Davaları Rehberi )", "Avukatlık Sözleşmesi Ve Avukatlık Ücreti", "Deliller Ve İspat Yöntemi" adlı kitapları mevcuttur. Yayınlanmış birçok makalesi bulunmaktadır. Ayrıca iki ayrı gazete de köşe yazarlığı yapmaktadır.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 2020 yılı haziran ayında yürürlüğe giren Bilişim Yasasının yasalaşması yolunda aktif görev alarak yasa tasarısı çalışmalarına katılmıştır. Kadın, çocuk ve hayvan hakları konusunda uzun süredir gönüllü olarak çalışmaktadır.

title