Haberler

Bir saat arayla birbiriyle çelişen tweetler atan Aylin Aslım, sosyal medyada alay konusu oldu

Güncelleme:

Kerem Bürsin'in yılbaşı açıklamalarını kendi yorumuyla birlikte "Sevim koş, o kapı kapanmadan son lavukluklar" notuyla paylaşan şarkıcı Aylin Aslım, 1 saat sonra yaptığı yeni yıl paylaşımıyla sosyal medyada alay konusu oldu. Ünlü şarkıcı, takipçilerinden kendisiyle çeliştiğine dair birçok yorum aldı.

Kerem Bürsin'in bir Youtube kanalında, özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yılbaşında ne yapacağı sorulan yakışıklı oyuncu, "Sarhoş olup sapıtmaktansa, yılbaşına dua ederek girmeyi seviyorum" sözüyle birçok hayranından övgü aldı. Fakat şarkıcı Aylin Aslım bu duruma aksi bir tepki verdi.

KENDİSİYLE ÇELİŞEN TWEETLER ATTI

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'ı aktif kullanan Aylin Aslım, Kerem Bürsin'in açıklamalarını kendi yorumuyla birlikte paylaştı. Aslım, "Sevim koş, o kapı kapanmadan son lavukluklar" notuyla paylaştı.

Attığı tweetlerle kendisiyle çelişen şarkıcı Aylin Aslım, sosyal medyada alay konusu oldu

Bu paylaşımın ardından, "Kimsenin, kimsenin tercihini iplemediği, dürtüklemediği, daha iyi biri olma derdinden başka dert bilmediğimiz bir yıl dilerim. Son 20 yıl bunun tersini yaşattı, ama yine de" sözlerini paylaşan ünlü şarkıcı, takipçilerinden kendisiyle çeliştiğine dair birçok yorum aldı.

Kerem Bursin konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.

AYLİN ASLIM KİMDİR?

14 Şubat 1976 tarihinde Almanya'daki Lich adında küçük bir kasabada dünyaya geldi.

Bir yaşında iken ailesi Türkiye'ye taşındı. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra müzik tutkusu ağır bastı. Kariyerine bu şekilde yön vermek isteyen Aslım'ın sahneyle buluştuğu ilk tarih 1994'tü. İstanbul'un çeşitli klüplerinde özellikle seslendirdiği coverlarla dikkat çeken müzisyen, 1996'da beş kızdan oluşan Zeytin isimli rock grubunda yer aldı.

1998 yılında Roxy Müzik Günleri'nde 2.'lik ödülü kazandıktan sonra aynı yıl "Süpersonik" adlı grubu kuran Aslım, alışılmadık elektronik altyapılı parçalardan oluşan repertuarıyla büyük ilgi gördü. 1999'da yine Roxy Müzik Günleri'nden elinde bir ödülle döndü, bu kez Jüri Özel Ödülü'nün sahibiydi.

2000 yılında Power Records'la yaptığı anlaşma sonrasında Gelgit adlı albümünü hayranlarıyla buluşturan Aslım, albümden çıkan Senin Gibi ve Zor Günler isimli 2 single'la sesini geniş kitlelere duyurdu.

Aynı yıl müzikal direktörlüğünü de yaptığı "H2000" isimli organizasyonda, Bush, Chumbawamba, GusGus, Lamb ve Jay Jay Johanson gibi dünyaca ünlü müzisyenlerle aynı sahneyi paylaştı. Daha sonra sırasıyla Creamfieds ve Rockistanbul gibi büyük müzik festivallerinde dinleyicisiyle buluşan sanatçı, Tindersticks, HIM, Placebo, Macy Gray ve Queen Adreena gibi önemli müzisyenlerin konserlerinin açılışlarında sahne aldı. 2003 yılındaysa Mor ve Ötesi, Athena, Bülent Ortaçgil, Vega, Feridun Düzağaç, Bulutsuzluk Özlemi ve Koray Candemir'le birlikte

"Savaşa Hiç Gerek Yok" isimli single çalışmasını yaptı.

Aslım 2003 yılında ilk albümü Gelgit'teki elektronik şarkıları "Süt'lü" adını verdiği proje dahilinde rock versiyonlarıyla yeniden yorumladı. Yunanlı pop müzik sanatçısı "Teresa", Aslım'ın Senin Gibi isimli 45'liğini Yunanca seslendirdi.

Murathan Mungan'ın sözlerini yazdığı şarkıların farklı müzisyenlerce yeniden yorumlandığı "Söz Vermiş Şarkılar" adlı albüm projesinde sanatçı "Kimdi Giden Kimdi Kalan" isimli şarkıyı seslendirdi. 2004 yılında ayrıca DJ Mert Yücel'le birlikte yaptıkları "Dreamer" adlı İngilizce single İngiltere'de Baroque Records UK tarafından yayınlandı. Dreamer büyük başarı kazanarak, İngiltere'de Balance Chart UK'de 3 numaraya, Amerika'da Balance Chart USA'de 1 numaraya kadar yükseldi. Aslım, ünlü yönetmen Fatih Akın'ın "Duvara Karşı" filminin soundtrack'inde, "Senin Gibi" adlı şarkısıyla da yer aldı.

2005 yılı sanatçıyı müzikal anlamda farklı bir yöne götürdü. Zira ikinci stüdyo albümü "Gülyabani" elektronik değil sert ve progressive rock soundlarıuşan albüm yeni soundlarıyla büyük ilgi gördü. Aslım aynı yıl 2005 de Teoman'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ilk filmi "Balans ve Manevra" filminde rol aldı ve filmin Pasaj Müzik tarafından yayınlanan soundtrack'inde "Bazı Yalanlar" isimli şarkıyı yorumladı.

Sanatçının ortak çalışma yaptığı isimlerden biri de Nejat Yavaşoğulları'ydı. Bulutsuzluk Özlemi'nin "Felluce-Bağdat" adlı single albümünde "Bağdat Kafe" adlı şarkıda Yavaşoğulları'yla düet yapan Aslım, Kutluğ Ataman'ın yönetmenliğini yaptığı "İki Genç Kız" isimli filmin soundtrack'inde "Keşke" adlı şarkısıyla yer aldı.

Aylin Aslım, 2008 yılında Rock Sınıfı isimli projede yer alan sanatçılardan biriydi. Rock Sınıfı, İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın yanı sıra iş adamı İbrahim Betil'in de desteklediği ve müziğin içine matematik, coğrafya, tarih ve sosyal bilgiler ekleyerek çocukların müzik ile öğrenmesini amaçlayan bir projeydi. Nejat Yavaşoğulları, Özge Fışkın, Tolga Futacı, Can Karadoğan, Cenk Yüksel, Tuğçe Özkara, Replikas ve Cahit Berkay'ın da yer aldığı bu eğitici albüme, Aslım, Madde isimli şarkıyla destek oldu. Aynı yılın sonlarında çıkan Güldünya Çocukları adlı albümde Nilüfer'e ait olan Karar Verdim adlı şarkıyı yorumladı.

2009 yılında Canını Seven Kaçsın adlı üçüncü stüdyo albümünü çıkarttı.

2011'de Vodafone FreeZone Turnesinde Şebnem Ferah'ın "Özgürce Yaşa" adlı single'ında Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Badem ve TNK ile düet yaptı.

2011'in Ocak ayında Coca Cola'nın "Hayata Artı" projesi için "Başka Bir Dünya" adlı single'yi yayınladı.

2013'ün Mart ayında 4. solo albümü "Zümrüdüanka"yı yayınladı.

Albümleri :

2000 – Gelgit

2005 – Gülyabani

2009 – Canını Seven Kaçsın

2011 – Başka Bir Dünya

2013 – Zümrüdüanka

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerem Bürsin Aylin Aslım Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (14)

OBJEKTİF ADAM:

HACI ABİ KADINI TANIMAM ETMEM DE İRONİ YAPMIŞ OLAMAZ MI NE ÇOK SEVİYORUZ DİREK LİNÇ ETMEYİ

5
14
yanıtYanıtla
dsgvfgnm:

Hacı buna ironi denmiyor yalnız, bodozlama daldıktan sonra, yapılan geri vitesin en güzel örneği

yanıt3
yanıt0
erol mehmet yıldız:

Sevim koş, kadının biri aşırı derecede saçmalamış.

18
0
yanıtYanıtla
Aslinda:

Kadın aslında sacmalamamis kerem o twette iktidara yaranma amaçlı bişey paylaştığı için bunu bir gorus olarak kabul etmemiş sadece ve gerçekten de yalakalık yaranma duygusu riyakarlik bir görüş degildirler.tesekkurler aylin aslım

2
12
yanıtYanıtla
ESCOBAR:

AYLİN ASLIM SEN ''''ASLİNDA'''' NİCK İ İLE YORUM MU YAPIYORSUN. ZİRA ONUN DIŞINDA KİMSE BÖYLE SAVUNAMAZ :)

yanıt2
yanıt0
black:

sen hasta mısın ?

yanıt1
yanıt0
fzxgn:

Sonra ki geri vites ne o zaman :) ulan bu herif doğru söylüyor, bende iktidara haksızlık ettim mi demiş:) durumun çok vahim

yanıt2
yanıt0
Said:

Kerem en doğrusunu yapmış bence çünki yeni yılın ne getireceğini bilip bilmeden kutlama yapmak dereyi görmeden pacalari sivamak olur.aklı olan kutlamasın belki kötü şeyler getirecek dua etmek en mantiklisi

13
0
yanıtYanıtla
M:

sen kendine birşey getirmedikçe yeni yıl sana birşey getirmeyeçek. Nurettin eşfak

yanıt0
yanıt6
bana bak bi:

Memlemette ROCK rüzgarı çok hızla büyüdü ama çok da hızlı bitti. . bu bağğyan da ordan ekmek yiyenlerden biriydi. . Sezonunuz geçti el sallayın . . yine de afkurmayın. .

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title