Haberler

Ateşe tiner döken Angolalı genç, alevlerin arasında kaldı

Güncelleme:

Konya'da Angola uyruklu Josef isimli kişi, bir iş yeri çalışanı ile oturduğu sırada kovanın içindeki ateşi büyütmek isterken alevlerin arasında kaldı. Kameraların anbean kaydettiği olayda gencin vücudunda ağır yanıklar oluştu.

Konya'da bir iş yerinde ısınmak için tenekenin içindeki ateşe tiner döken Angola uyruklu kişi, alevlerin arasında kalıp, yaralandı. İsminin Josef olduğu öğrenilen kişinin alevler içerisinde kaldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

BİR ANDA KIYAFETLERİ TUTUŞTU

Olay, dün saat 13.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Angola uyruklu Josef isimli kişi, bir iş yeri çalışanı ile oturduğu sırada kovanın içindeki ateşi büyütmek için üzerine tiner döktü. Ancak bu sırada gencin kıyafetleri tutuştu. Alevler arasında kalan ve kendisini dışarı atan Josef'in yardımına çevre sakinleri koştu.

TEDAVİYE ALINDI

Üzerindeki alevler söndürülen Josef, çağırılan ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda yanıklar oluşan genç, tedaviye alındı.

OLAN BİTENLER GÜVENLİK KAMERASINDA

Angolalı gencin alevler içerisinde kaldığı anlar ve yanındaki işçinin alevlerden son anda kaçmayı başarması ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Angola Haberler

500

Yorumlar (9)

PİKSELADAM:

AH BE KARDEŞİM HİÇ Mİ AKIL YOK ATEŞE TİNER Mİ DÖKÜLÜR? BİR DE TENEKESİYLE DÖKMÜŞ!

16
0
yanıtYanıtla
asaddasa:

inşallah iyidir durumu yazık

13
0
yanıtYanıtla
AKÇA:

AKIL BAŞA BELA

9
3
yanıtYanıtla
hadli:

sen de yok tabi sen rahatsın

yanıt13
yanıt0
düşen biri:

ah be kardeşim bombanın pimini çekmişsin inşallah iyileşir

11
0
yanıtYanıtla
AKÇA:

AKIL BAŞA BELA

8
1
yanıtYanıtla
akla bak:

ateşe teneke ile giriyor resmen

1
0
yanıtYanıtla
46:

Gecmıs olsun

0
0
yanıtYanıtla
46:

Gecmıs olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title