Haberler

Atakan Arslan'dan Survivor finaline saatler kala dikkat çeken paylaşım: Bana geçmedi

Güncelleme:

Survivor All Star'a finale haftalar kala elenen Çağan Atakan Arslan, yarışmanın yarı finalinden sonra sosyal medya hesabından "Bana geçmedi" diye bir paylaşım yaptı. Arslan'ın bu sözünün daha önce de tartıştığı Adem'e söylediğini ileri sürdü.

Ocak ayında başlayan Survivor All Star macerası, bu akşam yapılacak olan büyük finalle son buluyor. Yarışmanın yarı finali ise dün akşam İstanbul'da yapıldı. Yarı finale katılan eski yarışmacı Çağan Atakan Arslan, dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

NİSA VE ADEM FİNALİST OLDU

Seyircilerin ve ailelerin katılımıyla canlı yapılan yarı finalde ilk olarak Nisa ve Ayşe arasında bir SMS oylaması yapıldı. Altı aylık maratonun sonunda yarı finalde ilk elenen yarışmacı Ayşe Yüksel oldu. Survivor'da son 3'e kalan Nisa, Adem ve Batuhan arasında yeniden SMS oylaması yapıldı. Survivor'da finale yükselen ilk yarışmacı Adem Kılıçcı oldu. Survivor'da ikinci finalistin ise Nisa Bölükbaşı seçildi.

Atakan Arslan'da Survivor finaline saatler kala dikkat çeken paylaşım: Bana geçmedi

ATAKAN'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Yarı finali en önden sıradan izleyen ve sosyal medya hesabından sık sık eski yarışmacılarla eğlenceli paylaşımlar yapan Atakan, bugün Twitter hesabından bir paylaşım yaparak "Bana geçmedi" dedi. Atakan'ın bu paylaşımını gören bir kısım sosyal medya kullanıcısı, "Adem'in dramatik konuşmasından bahsediyor" derken bir kısım da "Nisa'nın finale kalması Atakan'a geçmedi" yorumunu yaptı. Atakan'ın paylaşımı kimin için yaptığı ise henüz bilinmiyor.

Atakan Arslan'da Survivor finaline saatler kala dikkat çeken paylaşım: Bana geçmedi

ADEM, NİŞANLISININ SÖZLERİ KARŞISINDA AĞLADI

Adem'in nişanlısı Nil Şenver, yarı finalde yaptığı açıklamada "Aslında Adem sana bir şey itiraf etmek istiyorum. Ben ilk başta hastanede ameliyattan çıkmıştın ya, sen anesteziden uyanmamıştın. Ben baktım dizini gördüm ve dedim ki 'Ne yapacak bu çocuk, dedim eyvah!' yani nasıl yapacağız biz bu işi ve o zaman ben sabaha kadar uyuyamamıştım. Ama bak şimdi oradasın. Ben önce bunu nasip ettiği için ilk Allah'a sonra doktorlarına, sana her zaman inanan destekleyen destekçilerine ama en çok sana da teşekkür ediyorum. Çünkü ben bile o hastane yatağında olmaz heralde derken sen sonuna kadar geldin" dedi. Adem de nişanlısının sözleri karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Adem, yarışma boyunca yaşadığı sakatlıklardan bahsederken de duygusal anlar yaşadı.

Atakan Arslan'da Survivor finaline saatler kala dikkat çeken paylaşım: Bana geçmedi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Atakan Arslan Tv8 Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Deli Dumrul71:

sürpriz olabilir nisa kazanabilir ama kim haketti derseniz adem sonuna kadar haketti. herkes ademin üzerine oynadı ama hapsi yokolup gitti inşallah adem kazanır

119
56
yanıtYanıtla
CEZA :

bas oyu ozaman akşama

yanıt24
yanıt15
murat.murat:

2 finalistten de nefret ediyorum boş oy kullanıp ikisinin de şampiyon olmayacağını bilsem sabaha kadar boş oy atardım

39
40
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Bu sene hakeden kimse yoktu.

45
27
yanıtYanıtla
CEZA :

Bak seni unutmuşuz

yanıt5
yanıt3
Cengiz Somcag:

Adem hem ağların hem giderim havasında

43
16
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Atakan sende tırt çıktın

17
9
yanıtYanıtla
uCube :

Acun'un parmağı değmiş kimse kusura bakmasın. ;))

5
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title