Haberler

Aslı Enver, Murat Boz ile barışma iddialarını yalanladı

Güncelleme:

4 ay önce Murat Boz ile yollarını ayıran ancak son günlerde barıştıkları iddia edilen Aslı Enver, dün akşam reklam yüzü olduğu markanın davetinde sessizliğini bozdu. Boz ile barışmadıklarını söyleyen Enver, "4 aydır iletişimimiz yok" dedi.

Şimdilerde Star TV ekranlarının heyecanla izlenen Babil dizisinde rol alan güzel oyuncu Aslı Enver ile şarkıcı Murat Boz, 4 ay önce evlilik yolunda giden ilişkilerini bitirdi. Geçtiğimiz haftalar barıştıkları söylenen çiftten Aslı Enver, iddialara son noktayı koydu.

"MURAT'LA İLETİŞİMİ 4 AY ÖNCE KESTİK"

Oyunculuk yapmanın yanı sıra reklam filmlerinde rol alan Aslı Enver, dün akşam reklam yüzü olduğu markanın tanıtım gecesinde görüntülendi. Ayrılık kararı aldıkları için hayranlarına büyük bir üzüntü yaşatan çiftin barıştıkları iddia edildi. Özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunan Enver, barışma iddiaları için "Murat'la iletişimi 4 ay önce kestik. Hala da iletişimimiz yok. Özel hayatımda mutluyum" dedi.

Aslı Enver, Murat Boz ile barışma iddialarını yalanladı

ESKİ KAYINVALİDESİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİNDE BULUNDU

Murat Boz ile olan ilişkisinde Boz'un annesi Nedret Boz ve abisi Ali Boz ile de arası gayet iyi olan Aslı Enver, Nedret Boz'un uçakta fenalaşıp hastaneye kaldırılmasıyla ilgili de ilk kez konuştu. Nedret Boz'un sistit nedeniyle fenalaştığını söyleyen güzel oyuncu "Sizin aracılığınızla geçmiş olsun diyeyim" açıklamasını yaptı.

Aslı Enver, Murat Boz ile barışma iddialarını yalanladıAslı Enver ve Murat Boz'un ailesi

Aslı Enver, Murat Boz ile barışma iddialarını yalanladı

Aslı Enver, Murat Boz ile barışma iddialarını yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslı Enver Murat Boz Star Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (10)

murat boz:

aslı enver gıbı bırının bu tıpte bırıyle ne ısı olur abı ıyıkı olmamıs

12
5
yanıtYanıtla
ıy:

türkiyenin tartışmasız en antipatik tanınmış kişisi.

5
3
yanıtYanıtla
KABIZ MEMED.:

AMMMMAN ÇOK MERAK EDİYORDUM, YEME- İÇMEDEN KESİLDİM. . ANLAMADIM GİTTİ, BU KADAR ABARTI . .

8
0
yanıtYanıtla
....:

Bize neee

0
0
yanıtYanıtla
:

sana ne, , , ona ne, , , , kime ne)))

yanıt0
yanıt0
....:

Bize neee...

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu adam bir gün bu bayani cok arar

0
0
yanıtYanıtla
dr:

sanki cok ønemli zengin parali ise ne yaparsa haber oluyor sonuc da ilk evlenen yada yarilan bunlar degil kisaca haber degeri yok

0
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

boş haber, değmez

0
0
yanıtYanıtla
Mel:

Yahu barışsanız ne olur birbirinizle olmuyor gündemi meşgul etmeyin lütfen yeter yahu .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title