Haberler

Asiad'dan "Sahur" Programı

Güncelleme:

Ramazan ayı geçiren Başkent, bu kez Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) tarafından KUKİ'de gerçekleştirilen "Sahur buluşması"na ev sahipliği yaptı.

ASİAD'ın ev sahipliğinde KUKİ'de gerçekleşen "Sahur Buluşması" büyük katılımla gerçekleşti. Barış Aydın'dan görevi devir alarak çalışmalarına başlayan Başkan Eda Ersoy, birlik ve beraberlik mesajları vererek konuklarla teker teker ilgilendi. Ersoy, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yönetim Kurulumuzla birlikte yeni başladığımız görevimizde, mübarek Ramazan Ayı'nın da vesilesi ile önce birlik ve beraberlik içinde olalım istedik. Onursal Başkanımız Sayın Barış Aydın'dan devir aldığım görevim, 1989 yılında kurulmuş olan derneğimizin ilk ve en genç kadın başkanı olmam da eklenince sorumluluklarımızı da artırıyor. Yönetim Kurulu ve üyelerimizle birlikte önemli projeler için çalışmalar yapıyoruz. İnşallah önce Ankara'mız, sonra ülkemiz için fayda yaratacak işleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. Buradaki topluluk, fayda yaratma istek ve azmi ile planladığımız projelerimizin hayata geçmesinde bizi daha da cesaretlendiriyor."

Çok sayıda milletvekili, Belediye Başkanı, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı ve iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı sahur programı sonrasında konuşan Ersoy, ilk ve en genç kadın başkan oluşunun sorumluluklarını artırdığını yineleyerek sözlerini şöyle sürdürdü:"Kadın girişimcilerin farklı alanlarda daha fazla yer alması, özellikle sivil toplum kuruluşlarında etkin görevler alması çok önemli… Bu konuda örnek de teşkil ettiğimizi düşünüyor ve daha çok çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Sorumluluklarımız çok, ama projelerimiz de çok… İnşallah yakın zamanda yapacaklarımızla bizi daha yakından tanıyacaksınız."

Gelecek hepimizin katkılarıyla şekillenecek

"Bu tip etkinliklerle, özellikle Ramazan ayında sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelmesini çok olumlu buluyorum" diyen Ersoy, şöyle konuştu:

"Yakın zamanda bir iftar programı organize ettik. Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde Sayın Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde, 500 vatandaşımızla birlikte iftar yaptık. Bu bizim için çok önemliydi. Kısmet, bugün sahuru da yapmakmış. Fakat bugün misafirlerimiz var. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, diğer STK başkanları bize eşlik ettiler. Davetimize katılan herkese çok teşekkür ederim. Gelecek, hepimizin katkılarıyla şekillenecek. ASİAD ailesi adına, şimdiden herkesin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum; inşallah hepimiz için hayırlara vesile olur."


Kaynak: Bültenler / Güncel

Barış Aydın Eda Ersoy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title