Haberler

    Çağla Şıkel'e "Memelerini göstermemeyi öğret" diyen Arto, tazminat ödeyecek

    Güncelleme:

    Çağla Şıkel'in Youtube kanalı için çektiği video için "Oturup kalkmasını öğreteceğine televizyonda memelerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin" şeklinde bir yorum yapan Arto, ünlü modele 10 bin lira tazminat ödeyecek.

    Çağla Şıkel, kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Arto'dan şikayetçi olmuş, 1 milyon liralık manevi tazminat davası açmış ve 3 ay mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

    10 BİN LİRA ÖDEYECEK

    Tazminat davasının duruşması İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görüldü. Davayı karara bağlayan mahkeme, davayı kısmen kabul ederek 10 bin lira manevi tazminatın davalı Arto'dan alınarak Çağla Şıkel'e ödenmesine karar verdi.

    ARTO NE DEMİŞTİ?

    Manken ve oyuncu Çağla Şıkel, önceki gün YouTube, hesabından bir video çekerek mini etekle nasıl frikik vermeden oturulup kalkılmasına yönelik takipçilerine bilgi vermişti. Çağla Şıkel'in bu videosunu sert bir dille eleştiren Arto, "İnsan adaplı olur. Oturup kalkmasını öğreteceğine televizyonda memelerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin" ifadelerini kullanmıştı.

    ÇAĞLA'NIN VİDEOSU OLAY OLMUŞTU

    Çağla ŞIkel'in seneler önce "Her Şey Dahil" programında dans ederken göğsü açılmıştı. Çok konuşulan bu canlı yayın kazası, YouTube'da 'En Popüler Video' kategorisinde yer aldı ve 1 milyon kez izlenmişti.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi Arto Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (35)

    EMEL:

    Arto bence çok doğru söylemiş. Zaten bu dünyada doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

    66
    11
    yanıtYanıtla
    Deli Oğlan...:

    Değil mi yaaa!!! Mahkemelerde cıvıdı iyice. . . . Din, iman, ahlak, örf, adet , gelenek, görenek hak getireeee. . . Vah Vaaaahhhh. . . . ALLAH Sonumuzu hayreyleyeeee. . . .

    yanıt7
    yanıt1
    Mehmet:

    Emel sende utanma diye bir şey var mı?!

    yanıt0
    yanıt0
    EMEL:

    Mehmet olmaz olur mu. Ben çağla Şikel ve diğerleri gibi oramı buramı açıp millete göstermiyorum

    yanıt0
    yanıt0
    Mert:

    Helal Arto doğru konuşana ceza var yapacak bir şey yok

    42
    11
    yanıtYanıtla
    Adalet:

    Yalanmi soylemiş kimse dogru bisey demeyecekmi

    yanıt14
    yanıt4
    Gölge:

    Arto içinde, Çağla içinde reklam olmuş. Ortaklaşa öderler.

    32
    7
    yanıtYanıtla
    arto haklı:

    ana avrat sövse bu tazminatı mahkeme vermezdi. . . nasıl olur da böyle kararlar alınabilir ilginç. adam fikir beyan ediyor ki. ? hak veriyor. ama mahkeme tazminata hükmediyor.

    36
    3
    yanıtYanıtla
    Zubi zaretta:

    Güzel ve zeki kadın

    6
    33
    yanıtYanıtla
    fb:

    doğru söylemiş

    34
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title