Haberler

Arsiader'den Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı

’Arifiye’yi Seviyorum’ sloganıyla yola çıkan Arifiye Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ARSİADER) ilçede birlik ve beraberlik buluşması adı altında kahvaltı programı düzenledi.

' Arifiye'yi Seviyorum' sloganıyla yola çıkan Arifiye Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ARSİADER) ilçede birlik ve beraberlik buluşması adı altında kahvaltı programı düzenledi.

Düzenlenen kahvaltı programına; Arifiye İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti İlçe Başkanı Ali Başar, İlçe Jandarma Komutanı Hamit Gencay Taşdemir, İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiser Yardımcısı Mahmut Aktemur, Daire Müdürleri, Dernek Başkanları, ARSİADER üyeleri ve misafirler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan ARSİADER Dernek Başkanı Fatih Fahri Yeter derneğin amaç ve hedeflerini anlattı. Yeter, 'Arifiyeliyim Alışverişimi Arifiyeden Yapıyorum Sloganı' ile yola çıktıklarını, ticari ve sosyal amaçlarının olduğunu söyledi. Yeter, "İlçede birlik beraberliği daha da güçlendirmek, Arifiye'nin marka şehir olabilmesine katkıda bulunmak için projeler yapacağız. ve bu projeleri idarecilerle paylaşarak ilçemiz için ne gerekiyorsa ellerimizi taşın altına koyacağız. Bu gibi birliktelik organizasyonlarını daha fazla yapmalıyız" dedi.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ise, konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. İlçenin hızla geliştiğini belirten Başkan Karakullukçu, Arifiye'nin nüfusunun artığını da söyledi. Karakullukçu, "İlçemiz en hızlı gelişen ilçelerden birisi. Arifiye için hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. İlçenin gelişimine ve değişimine katkı sunacak her türlü olumlu projelere açığız" diye konuştu.

Arifiye İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı'da, ilçenin gelişimi ile ilgili bazı yapılanlardan bahsederek, yakın zamanda ihalesine çıkılacak olan Hükümet Konağı'nın temellerinin atılacağını aktardı. Yazıcı, "Bu kahvaltı programını organize eden başta dernek başkanı ve üyelerine teşekkür ederim. Bunun bir ilk olduğunu söyleyerek bu birlikteliklere başta ülkemiz ve ilçemizin ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

Katılımcılar, gerçekleştirilen toplantıda Arifiye'nin gelişimine katkı sunma adına fikir ve önerilerini de dile getirdiler. Programın sonunda Arifiye'nin en eski esnafı olan terzi Kemal Polat'a, Kaymakam Yazıcı tarafından plaket takdim edildi. Düzenlenen toplantı hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Karakullukçu Adem Yazıcı Ak Parti Arifiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title