Haberler

Arka Sokaklar'ın Yıldızı Şevket Çoruh'tan Çok Konuşulacak Seçim Tepkisi!

Güncelleme:

31 Mart seçimlerine İstanbul damga vururken, son gelen verilere göre Ekrem İmamoğlu'nun önde olduğu açıklaması ünlü isimlerin de gündemindeydi.

ÇOK KONUŞULACAK TEPKİ

Birçok ünlü isim Ekrem İmamoğlu için tebrik mesajları yayınlarken, Arka Sokaklar'ın yıldız ismi Şevket Çoruh'tan çok konuşulacak bir tepki geldi. Şevket Çoruh, sosyal medya hesabından kahkaha attığı videosunu "Tutamıyorum" notuyla paylaştı.

Arka Sokaklar'ın Yıldızı Şevket Çoruh'tan Çok Konuşulacak Seçim Tepkisi!

KILIÇDAROĞLU'NA GÜLEN BUKET AYDIN'A GÖNDERME

Çoruh'un bu paylaşımı, Kemal Kılıçdaroğlu'na kahkaha atan sunucu Buket Aydın'a gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı.

Arka Sokaklar'ın Yıldızı Şevket Çoruh'tan Çok Konuşulacak Seçim Tepkisi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ekrem İmamoğlu Şevket Çoruh Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (131)

Ulubatl:

Haydiin 80 lere geri dönüyoruz .gözünüz aydın.

28
41
yanıtYanıtla
ZİYAAAAA:

atma ziyaaaaaaaaa:))))))))

yanıt11
yanıt3
angaralı:

iyiki tutmamışsın :) tutsan kabız olurdun belkide olmuşundur bunca yıl beklediniz nede olsa :)

35
29
yanıtYanıtla
gayserili:

zorunamı gitti ekremin kazanması vah yazık soda iç soda hazma iyi gelir hahahahha

yanıt7
yanıt3
....:

Tüm sanatçı kılıklı soytarılar zıplamaya başladı :))

29
27
yanıtYanıtla
alem:

5 yıl sonra da böyle gülecek misin hiç sanmıyorum, kokan haliç günlerini , patlayan çöp dağlarını özleyenler buna kavuştu, belki de iyi oldu 20 yıldan fazladır yapılan hizmetin değerinin hizmetsiz geçecek bu 5 yılda anladığınızda kaybedenin de aslında insanımız olduğunu anlayacaksınız,

32
22
yanıtYanıtla
maalesef doğru kardeş:

bilmiyor ki son nesil kardeş, 1994 ten önceki istanbul haberlerini . manzaralarını , dağ gibi sorunlarını açıp sorsunlar, anlarlar da işte yaşayarak göreceklermiş. ,

yanıt3
yanıt7
sabır:

görelim bakalım neler olacak. zaten hizmet olmazsa bir sonraki seçimde sandığa gömülür merak etmeyin.

yanıt4
yanıt6
VALİ DENİZ:

Memlekette satılmadık bir tek . . . . . . . kaldı hala gözünüz açılmadı.

yanıt3
yanıt2
Şenay:

Son gülen iyi güler inşallah.

32
15
yanıtYanıtla
Tüm 131 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title