Haberler

Arka Sokaklar Dizisine 5 Yeni Oyuncu Katılıyor!

Güncelleme:

Kanal D'nin; yapımı Erler Film'in, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, senaryosunu ise Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul'un kaleme aldığı, beğeni ile izlenen efsane dizisi "Arka Sokaklar", yeni hikayeler ve yeni karakterler ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Arka Sokaklar Dizisine 5 Yeni Oyuncu Katılıyor!

5 YENİ KARAKTER DİZİYE DAHİL OLACAK

Beş yeni karakterin dahil olduğu dizide, Faruk Öngören, Ali komiserin babası Nasuh; Ebru Öztürk, Ali'nin üvey kardeşi Şebnem; Ayçin İnci, Canan; çocuk oyuncu Ada Arca, Canan'ın kızı Ceren; Ahmet Pınar ise Firaz karakterine hayat verecek. Arka Sokaklar'ın yeni oyuncuları dizinin bu cuma günü ekrana gelecek olan yeni bölümünde izleyici ile buluşacak. Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile her Cuma akşamı Kanal D'de.

Arka Sokaklar Dizisine 5 Yeni Oyuncu Katılıyor!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türker İnanoğlu Orhan Oğuz Kanal D Haberler

500

Yorumlar (37)

xmen:

mesut karakterini çıkarın çok fevri agrasif

2
20
yanıtYanıtla
istanbul 24:

yeter be salakca bır fılım kaldırılsın artık tam bır gundı fılmı

6
16
yanıtYanıtla
Burak KAHRAMAN:

izlemeeeee

yanıt2
yanıt2
xoxx:

şu saçma dizimsi bitsin, paraya kıyıp bi horoz kesecem.

7
13
yanıtYanıtla
arkası yarın:

horoz hafif kalır sen bence danaa kes.

yanıt6
yanıt3
ARKASOKAKLAR:

Bu filmi ilk bölümden beri izlerim. Nedeni ise ekibin birbirine bağımlı, güven vermeleri, gerçek dostluğu, her konuda destek vermelerini anlatıyor. diğer diziler gibi o onla bu bunla veya birbirinin arkasından iş çevirme yok. tek saçmalığı yıllardır başlarına herşey geliyor ama ölmüyorlar :))))) Gerçkte de böyle olmasını isterdim Rabbim bütün polislerimizi askerlerimizi korusun.

15
2
yanıtYanıtla
ABECE:

ulan diziden biri ölse ailedendir diye cenazesine katılacam ha. o derece valla :))

14
2
yanıtYanıtla
fikirci:

neden bitsin ki yeni diziler gibi kimin eli kimin cebinde değil. gündemi güzel anlatan olaylar ele alıp anlatıyor. yeni diziler de bırbirlerini karısını, kocasını alıyor. açık saçık. Türk örf adettine uygun olmayam , Milleti yoldan çıkaran diziler yeni diziler. çocuklarımız bu zengin karekterli dizilerdeki gibi yaşamak istiyorlar. böyle dizilerin kaldırılmasını istiyoruz. bütün dünya bizim örf adetimize dönüyor. bizde gavurların uydurma hayatlarına özendiriliyoruz. RÜTÜK ü Acil göreve çagırıyoruz.

14
2
yanıtYanıtla
qq:

bit artık

3
12
yanıtYanıtla
Brütüs:

Sokakların ardı arkası gelmiyor. Nasıl bir arka sokaklarmış.

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title