Haberler

Aras'ın ardından arkadaşı Kaan'ın da cansız bedenine ulaşıldı

Güncelleme:

ÇANAKKALE'nin Ezine ilçesinde deniz kenarında fotoğraf çektirmek isterken denize düşen arkadaşı Aras Kadıoğlu'nu (19) kurtarmak için suya atlayan ve sonra da kaybolan Kaan Kemal Kaya'nın (20) cansız bedenine ulaşıldı.

ÇANAKKALE'nin Ezine ilçesinde deniz kenarında fotoğraf çektirmek isterken denize düşen arkadaşı Aras Kadıoğlu'nu (19) kurtarmak için suya atlayan ve sonra da kaybolan Kaan Kemal Kaya'nın (20) cansız bedenine ulaşıldı. Kadıoğlu'nun cansız bedenine de dün ulaşılmıştı.

Ezine ilçesi Kumburun köyü sahilinde dün fotoğraf çektirirken denize düşen Kadıoğlu ile onu kurtarmak için suya atlayan arkadaşı Kaya, dalganın da etkisiyle denizde kayboldu. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler, 2 arkadaşı kurtarmak için çalışma başlattı. Yapılan aramada, Aras Kadıoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı. Dün, gün boyu süren Kaya'yı arama çalışmalarına havanın kararmasıyla birlikte ara verildi. Arkadaşını kurtarmak için suya atlayan Kaya'yı arama çalışmalarına bu sabah günün ilk ışıklarıyla yeniden başlandı. Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda görevli 7 dalgıç, 3 arama kurtarma botu ve helikopterin de destek verdiği çalışmalarda Kaya'nın cansız bedeni, sahilden yaklaşık 750 metre açıkta bulundu. Kıyıya çıkarılan Kaan Kemal Kaya'nın cesedi, Ezine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bora Füzesi Kemal Kaya Kadıoğlu Ezine Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title