Haberler

Antalya Jennifer Lopez, Regnum Carya Live İn Concert'te Konser Verecek-Arşiv

Jennifer Lopez, Regnum Carya Live in Concert'te konser verecekLATİN müziğinin dünyaca ünlü ismi Jennifer Lopez, Regnum Carya Live in Concert etkinliği kapsamında ağustos ayında Antalya'nın Serik ilçesindeki Regnum Carya Otel'de konser verecek.

Jennifer Lopez, Regnum Carya Live in Concert'te konser verecek

LATİN müziğinin dünyaca ünlü ismi Jennifer Lopez, Regnum Carya Live in Concert etkinliği kapsamında ağustos ayında Antalya'nın Serik ilçesindeki Regnum Carya Otel'de konser verecek.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Otel tarafından geçen yıl başlatılan ve birbirinden ünlü dünya starlarının sahneye çıktığı Regnum Carya Live in Concert'te bu yıl müziği, oyunculuğu ve özel hayatıyla tüm dünyanın yakından takip ettiği Latin müziğinin efsane ismi ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez konser verecek. Bu yıl ünlü beyzbol oyuncusu A-Rod'la evleneceklerini açıklayan Lopez'in evlilik öncesi çıktığı 'It's My Party' turnesinden önce Regnum Carya'da sahneye çıkacak.

Aralarında Andrea Bocelli, Rihanna ve Pitbull gibi dünya starlarının yer aldığı sayısız düetlerinin yanı sıra tüm yıla damga vuran liste başı şarkılarıyla Latin müziğin rakipsiz ismi olan Jennifer Lopez, 6 Ağustos'ta Regnum Carya sahnesinde hayranlarıyla buluşacak. Bu yılın yepyeni single'ı Medicine'ı ve aralarında On The Floor, Aint It Funny, Love Don't Cost a Thing'in de yer aldığı tüm hit şarkılarını seslendirecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (25)

6.FİLO:

İstanbul''da İmam nikahı tutmadı, 23 Haziran''da Yıldırım nikahı kıyılacak. Nikaha tüm İstanbullular davetlidir.

11
15
yanıtYanıtla
KARA:

DİKKAT ET ÇARPILMA KARDEŞ İMAM ÇARPMASI İİ OLMAZ

yanıt6
yanıt3
6.FİLO:

KARA Çarpılmam kardeş. Cin olmadan adam çarpamazlar

yanıt3
yanıt2
6.FİLO:

BİZ AYAKTA UYUTULUP OTEL PARASI ÖDEYENLERİ UYANDIRMAYA ÇALIŞIYORUZ KARDEŞ. . .

yanıt2
yanıt2
JENNİFER LOPEZ FAN CLUB:

TAM RAMAZAN GÜNÜ BU KADININ ÜLKEMİZE GELMESİ ÇOK MANİDAR: BENCE BU İŞİN ARKASINDA KONSER LOBİSİ VAR. ÜLKEMİZE GELİP İNSANLARI DİNDEN ÇIKARACAK UYAN MÜSLÜMAN BU OYUNA GELME

4
12
yanıtYanıtla
ersan san:

6 agustosta gelecek. haberi iyi oku

yanıt0
yanıt0
qwerty:

dinden çıkmak bu kadar kolay mı madem her karı gördüğünüzde dinden çıkacaksınız o zaman inanmayın arkadaşım

yanıt4
yanıt1
MEMATI:

GEL YAVRUM GELDE ALEM HATUN GORSUN LOKUM GIBI KARI LANNN

11
2
yanıtYanıtla
KAMYONCU HAMZA:

seni izlemeye geleceğim jennifır

9
0
yanıtYanıtla
çin çinli:

TÜRK VATANDAŞI PATETES DOMATES ALAMIYOR BİR DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICIYA Bİ DÜNYA PARA VERECEKLER YAZIKLAR OLSUN BU PARALAR ASGERİ ÜCRETLE ÇALIŞAN GARİBANLARIN MAAŞLARININ VAEGİLERİ HARAM OLSUN TÜRKİYENİN EKONİMİSİNE Bİ BAKIN

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title