Haberler

"İspiyonculuğun Sonu Budur" Deyip Arkadaşının Kulağını Kesti

Güncelleme:

Bir suçtan aranan saldırgan, kendisini polise ihbar ettiği iddiasıyla eski ev arkadaşını dövdükten sonra, "Bizde ispiyoncuların sonu budur" diyerek arkadaşının sol kulağını kesti. Yaralı şahıs, arkadaşından şikayetçi oldu, kulağına ise 50 dikiş atıldı.

Antalya'da, bir suçtan aranan Murat G., kendisini polise ihbar ettiği iddiasıyla eski ev arkadaşı Muhittin Y.'ye önce yumruk attı sonra da "Bizde ispiyoncuların sonu budur" diyerek maket bıçağıyla kulağını kesti. Yaralanan Muhittin Y.'nin kopmak üzere olan kulağına 50 dikiş atılırken polis, kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Muratpaşa ilçesindeki olay, 24 Mayıs Cuma günü meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir suçtan aranan ve turizm sektöründe çalışan Murat G.'yi Konuksever Mahallesindeki adresinde bulamayınca, telefonla aynı adreste oturan Muhittin Y.'ye ulaştı. Polis merkezine giden Muhittin Y., Murat G.'nin eski ev arkadaşı olduğunu, artık birlikte oturmadığını beyan ederek, adres kayıtlarından çıkarılmasını istedi. Polis merkezindeki işlemlerin ardından telefonla Murat G.'ye ulaşan Muhitten Y., polisin kendisini aradığı belirterek "Başım senin yüzünden belaya girecek. Üstelik seni adres kaydımdan sildirdim. Polis merkezine git" diye bilgi verdi.

ÖNCE YUMRUK ATTI, SONRA KULAĞINI KESTİ

Muhittin Y. ile yaşadığı diyalog sonrası sinirlenen Murat G. bir süre alkol aldıktan sonra telefonla aradığı Muhitten Y. ile buluştu. Murat G. otomobiline bindirdiği Muhittin Y.'yi Konuksever Mahallesi'nde bir iş yerine götürdü. İş yerine girdiklerinde Muhittin Y.'nin yüzüne yumruk atan Murat G. daha sonra maket bıçağıyla tehdit ederek koltuğa oturttu. Koltuğun arkasına geçerek Muhittin Y.'yi başından tutan Murat G. iddiaya göre "Bizde ispiyoncuların sonu budur" diyerek sol kulağının büyük bölümünü maket bıçağıyla keserek kaçtı.

50 DİKİŞ ATILDI

Kan içinde dışarı çıkan Muhittin Y.'yi görenler 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. Ambulansla hastaneye götürülen Muhittin Y.'nin kopmak üzere olan kulağı ameliyatla yerine dikildi. Kulağına 50 dikiş atılan Muhittin Y. hastanede polise ifade verip eski ev arkadaşından şikayetçi oldu.

"KULAĞIMI KESİP KAÇTI"

Polisin Murat G.'yi aradığını, ulaşamayınca kendisini aynı adreste oturduğu için ifadeye çağırdıklarını belirten Muhittin Y. "Polis merkezindeki ifademde artık birlikte oturmadığımız söyledim. İşlemlerin ardından kendisine telefon açık bilgi verdim. Ancak kendisi beni dövdü, bıçakla tehdit etti ve sonra kulağımı kesip kaçtı" dedi.

Polis, Murat G.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

Haktan:

ALLAH ispiyoncuları Sevmez

5
8
yanıtYanıtla
hacı abuzerin oğlu:

Mallık bedava, teksas gibi ülke

12
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Almanya devleti halka ispiyonculuk yapmalarını tavsiye ediyor.onun için almanlar kanunlardan ve polislerden çok çekinirler.orada polisiye olaylar ülkemizden çok düşüktür.

8
2
yanıtYanıtla
........................................:

BAŞLAYACAĞIM SENİN ALMANYANA-GERMANYANA HAAAA. . . .

yanıt0
yanıt0
ANGELA MUNDİSGEÇİ:

ZATEN ORADA 1 NUMARALI İSPİYONCU SENSİN TC VATANDAŞLARINI HEP ALMAN POLİSİNE İHBAR EDİYORSUN

yanıt0
yanıt0
ısparta lı:

adam haklı dağılın beyler.

1
8
yanıtYanıtla
Töwbe:

Adamın Yüzünde Güven Yok Zaten Altında Başka Bir İş Vardır Bence Birikim Bu Şekil Patlak Vermiş Demek ki Artık Adamın Canına Tak Etmiş Kesmesse İyiymiş Şiddet Korkunç Bu Şekil Ceza Hoş Olmamış

4
2
yanıtYanıtla
serkan:

yapmişsa.hak.etmış

0
0
yanıtYanıtla
Yeter:

Bir suçluya yataklık yapanın kendide pisliktir bence.

0
0
yanıtYanıtla
Yeter:

Bela belayı bulurmuş.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title