Haberler

4 Çocuk Annesi Kadının Evinde Misafir Ettiği Adam, 14 Yaşındaki Kızını Kaçırdı, Gönderdiği Mesajla Dehşete Düşürdü

Güncelleme:

Antalya'da dört çocuk annesi kadın, birkaç kez evlerinde misafir ettikleri genç adamın, 14 yaşındaki kızını kaçırdığını söyledi. Gözü yaşlı anne, "Ne olur kızımı bulsunlar. Artık dayanacak gücüm kalmadı" dedi.

Antalya'da 4 gün önce evden ekmek almak için çıkan 14 yaşındaki Sıla Ö'nün kaçırıldığı ileri sürüldü. Anne Emine Ö, bu sırada cep telefonuna birkaç kez evlerinde misafir ettikleri Savaş G'den (36) "Anneciğim, babacığım, namusunuz benim namusumdur. Ben kızınızı, kızınız da beni seviyor, bizi ayırmayın." yazılı mesaj geldi.

EKMEK ALMAK İÇİN EVDEN ÇIKTI

İddiaya göre, Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi'nde yaşayan 8'inci sınıf öğrencisi Sıla Ö, 28 Ocak'ta sabah ekmek almak için evden çıktı. Dört çocuk annesi Emine Ö (43), eve dönmeyen kızını mahallede aramaya başladı.

"ARTIK O BENİM, ÖLENE KADAR NAMUSUM"

Anne Emine Ö, bu sırada cep telefonuna birkaç kez evlerinde misafir ettikleri Savaş G'den (36) "Anneciğim, babacığım, namusunuz benim namusumdur. Ben kızınızı, kızınız da beni seviyor, bizi ayırmayın. Artık o benim, ölene kadar namusum. Böyle olsun istemezdim. Kendinize iyi bakın, sıkıntınız olursa arayın." yazılı mesaj geldi.

Mesajın gönderildiği cep telefonunu arayan ve kimseye ulaşamayan anne Emine Ö, polis merkezine giderek mesajı gönderen Savaş G'den şikayetçi oldu.

"KENDİSİNİN ORGAN SATMAKTAN SABIKASI VARMIŞ"

Anne Emine Ö, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızının 28 Ocak'ta ekmek almak için evden çıktığını, kendisinden bir daha haber alamadığını söyledi.

Kızının kaybolduğu gün daha önce evlerinde misafir ettikleri Savaş G'den mesajdan aldığını gözyaşları içinde anlatan Emine Ö, kızının bu kişinin yanında olduğunu ve bir daha kendilerini aramamaları yönünde bir mesaj aldığını ifade etti.

Kızını kaçırdığı öne sürdüğü Savaş G'nin daha önce çeşitli suçlardan sabıkasının olduğunu savunan anne Emine Ö, "Bu adam daha önce de birisinin kızını kaçırmaya çalışmış ama aile kızını kurtarabilmiş. Kızın annesi ulaştı bana davaları devam ediyormuş. Bu adamı tanıyanlar 'Bunu nasıl evinize aldınız?' diye soruyor, bu adam 'böbrekçi Savaş' diye biliniyormuş, kendisinin organ satmaktan sabıkası varmış. Kızım hayattı mı onu da bilmiyorum. Ne olur kızım bir an önce bulunsun." diye konuştu.

Anne Emine Ö, Hal Polis Merkezi'ne giderek Şavaş G'den şikayetçi olduğunu belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (42)

Adınızı yazın:

Başta bu Aptal kadın suçlu kızı var eve erkek alıp yatırıyor. Bu Aptal kadının yüzünden gerçekleşiyor derhal hapse atılmalı topluma kötü örnek

44
4
yanıtYanıtla
Fedakar anne:

Sen nebiçim annes in yabancı adamı eve alıyosun biliyosunda ne olduğunu yazık değil mi bu çocuklara bide yetişkin kızın var evde benimde 2 kızım var hemde babasız büyüttüm gözümden sakındım onları fakirlikle okuttum biri doktor oldu biri mühendis anneler ne içindir lütfen çok sinirlendim yazık kıza

34
2
yanıtYanıtla
Ahmet:

Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça...

36
0
yanıtYanıtla
Bingül teyze:

Sağ gözden sol göze güven olmuyan bir hayatta elin adamının senin evinde işi ne şimdide bağırıyorsun kızımı kaçırdı diye Bi düşün bakalım suçlu kim

36
0
yanıtYanıtla
DAHA BETER OL KAFASIZZZZ:

SENİN EVİNDE GENÇ KIZIN VAR NEDEN YATIYA MİSAFİR ALIYORSUN EVİNE EY BRE GERİ ZEKALI

30
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

erkek kişiyi hele hele bir kadın misafir alıyorsa,,bunun altında başka dümenlerin döndügünde hiç şüphe olmaz.

32
0
yanıtYanıtla
Akıl mantık:

Akıl yerine ÇAKIL taşırsanız başınıza her şey gelir ALMAYIN KARDEŞİM TANIMADINIĞINIZ İNSANI MAHREMİNİZDDE MİSAFİR ETMEYİN !

31
0
yanıtYanıtla
Dobra:

Kayıp ve ölü bulunan çocukların faileri hep anne yada babanın dostları çıkmıştır. Canı sıkılan her kezban kocayı boşar genç sevgili alır eve sonra tablo bu

29
1
yanıtYanıtla
BİR ZAMANLAR KOZAN:

Bir daha söylüyorum evinize dost arkadaş akraba v.s sokmayin sakin dostluk arkadaslik dişarda kalsin

29
1
yanıtYanıtla
Sade:

Mış,mış,mış...(bu nasıl ifade)..... tanımadığı adamı evine almış,misafir etmiş. Anne ağır kusurlu....

30
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title