Haberler

Antalya'da siyanürle intihar eden aileye ilişkin çarpıcı detay: Baba, ilk önce çocuklarına zehir içirmiş

Güncelleme:

Türkiye'nin yüreğini burkan Antalya'daki 4 kişilik ailenin intiharına ilişkin çarpıcı bilgiler gelmeye devam ediyor. Ön otopside siyanüre rastlanan intihar olayında babanın ilk önce çocuklarını, ardından eşini ve son olarak da kendini zehirlediği ortaya çıktı.

Antalya'da bir apartmanın 8. katında yaşayan dört kişi ölü olarak bulunmuştu. Evdeki cesetlerin Selim Şimşek, eşi Sultan Şimşek'e ile çocukları Ceren Şimşek ve Ali Çınar Şimşek'e ait olduğu tespit edildi. Ön otopside kanlarında siyanür tespit edilen olayda çarpıcı bir bilgi daha geldi. Emniyet kaynaklarından elde edilen bilgiye göre; babanın ilk olarak çocuklarına sonra eşine siyanür içirdiği tespit edildi.

AİLEYLE İLGİLİ DİKKAT ÇEKEN AYRINTILAR

Haber Global Muhabiri Aytaç Kurnaz ve Kameraman Emir Ünlü'nün ulaştığı bilgilere göre baba Selim Şimşek yazılım işiyle uğraşıyor. Ancak sabit bir maaşı da yok. Aynı zamanda babanın tespit edilmiş bir psikolojik problemi bulunmadığı da elde edilen bilgiler arasında. Olay yerinde aile fertlerine ilişkin öğrenilen bilgilerde ise anne Sultan Şimşek'in ev hanımı olduğu ve çalışmadığı öğrenildi. 9 yaşındaki Ceren Şimşek ilköğretim dördüncü sınıfta okuduğu, evin en küçük çocuğu Ali Çınar Şimşek'in ise henüz okula gitmediği bilgilerine ulaşıldı.

Antalya'da siyanürle intihar eden aileye ilişkin çarpıcı detay: Baba, ilk önce çocuklarına zehir içirmiş

Ali Çınar Şimşek ve Ceren Şimşek

ÖNCE AİLESİNİ ZEHİRLEMİŞ

Öte yandan ailenin yaşadıkları evin kira olduğu ve yaklaşık 5 yıldır bu evde ikamet ettikleri komşuları tarafından teyit edildi. Emniyet kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, yaşanan bu olaya ilişkin sebebin ekonomik sıkıntılar olduğu belirtildi. Babanın önce çocuklarını ardından eşi ve son olarak da kendini zehirlediği öğrenildi.Ön otopsi raporuna göre ailenin kanlarından elde edilen test sonuçlarında siyanüre rastlandı. Raporlama çalışması devam ediyor.

EVE KARGO GELDİ İDDİASI

Bina sakinlerinden Mehmet Var, "Saat 03.00 sıralarında kapıcı kapıyı çaldı. 8'inci katta bir ailenin cansız bedenlerinin bulunduğunu söyledi. Polis binayı boşalttı. Komşumuzu çok tanımıyorum" dedi.

Diğer bir bina sakini Serkan Abacı ise "Gürültü üzerine uyandım. Kapıyı açıp çıkınca apartman görevlisi 8'inci kattaki bir dairede 4 kişilik ailenin cansız bedenleri bulunduğunu, siyanürden zehirlenmiş olabileceğini söyledi. Ailenin cesetlerinin bulunduğunu belirtti. Bunun üzerine apartmanı tahliye ediyoruz dediler. Bir tane kedim var. Onu alıp çıktım. Aileyi tanımıyorum" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Antalya'da Uncalı mahallesinde bir apartmanın 8. katında yaşayan dört kişi ölü olarak bulundu. Evdeki cesetlerin Selim Şimşek (36), eşi Sultan Şimşek'e (38) ile çocukları Ceren Şimşek (9) ve Ali Çınar Şimşek'e (5) ait olduğu tespit edildi. Şimşek ailesinin siyanür nedeniyle öldükleri ihtimali üzerinde durulurken, olayla ilgili yürek dağlayan bir detay gün yüzüne çıktı. İhbar üzerine daireye giren polis ekipleri, baba Selim Şimşek ve evlatları Ceren Şimşek ile Ali Çınar Şimşek'i salonda el ele buldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (47)

JOHN VAN DAM:

SIZ SURIYELILERI BESLEYEDURUN KENDI VATANDASINIZ ACLIKTAN INTIHAR ETSIN. :):):)

148
28
yanıtYanıtla
Aşık:

Hadi ordan yalancı

yanıt10
yanıt71
Mahmut:

Türkiye''yi ekonomik olarak mahveden akp bu olayların sorumlusudur. enflasyon sözde tek haneli gerçekte 3 haneli, gerçek işsizlik en az yüzde 30-40. bir de ekonomi çok iyiymiş gibi suriyeli alıyoruz boyuna. ne desem boş

107
43
yanıtYanıtla
Salako:

Kel mamut sen sus

yanıt1
yanıt17
Salakolar anlamaz.:

köylü

yanıt0
yanıt14
köylü:

Salakolar ekonomiden anlamaz bunlar koyundur.

yanıt4
yanıt17
.:

Bir ülke düşünün 4 milyon yabancıya 40 milyar dolar harcadım diye övün 2 milyon yabancıya 300 metra kare ev yapcam diye grurlansın ve bu adamı 90 metra karede kirada otursun onun kirasınıda zar zor ödesin cebinde 5 tl gezsin ve bu adamın bu yaptıkları için deli gibi alkışlasın ve oy versin bu koyuna ya senin için değil yabancılar için yapıyor sen neden seviniyorsun dediğinde cevap yol yaptı köprü yaptı hastane yaptı senki bunların gelirleri ona veriliyor

59
37
yanıtYanıtla
huzur:

siyanürün türkiyeye nasıl geldiği ve nasıl önlenmesi gerektiğini tartışmak yerine vatandaşı intihara sürükleyen nedenlerin tespiti ve çözüm yollarını tartıştığımız an ileri medeniyet seviyesine ulaşırız.

49
23
yanıtYanıtla
önce arastir:

amma da biliyon ha, siyanür endüstri de devamli olarak kullanilan bir malzeme,

yanıt1
yanıt0
Işsizlik paralari:

Devlet yetkilileri işçinin hakkı olan işsizlik fonunu kendi yandaşlarına dagitmayip işsizlere verse bunlar yaşanmaz. Işçi sendikalarida mal mal seyretsin. Başkanlar aldıkları 50 binler maaşı için sussun. Bunların hepsi hayvan. Başka nediyelim. Allah sonumuzu hayreylesin

45
23
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title