Haberler

Annesini Öldüren Sanıktan Şikayetçi Olmadı

Güncelleme:

İzmir'de birlikte yaşadığı adam tarafından öldürülen kadının kızı, zanlıdan şikayetçi olmadı. Genç kız, "Bana çok iyiliği dokundu. Benim düğünümü de yaptı. Kendisinden şikayetçi değilim" dedi.

İzmir'in Konak ilçesinde, birlikte yaşadığı Bahriye Üngeç'i(32) tabancayla sırtından vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Murat Vardal'dan (34), Üngeç'in 18 yaşındaki kızı şikayetçi olmadı. Genç kız, annesini öldüren sanıkla ilgili "Ağabey de derim, baba da derim. Bana çok iyiliği dokundu. Benim düğünümü de yaptı. Kendisinden şikayetçi değilim" dedi.

TARTIŞMA NEDENİ BİLİNMİYOR

Olay, 2017 yılının Eylül ayında İkinci Kadriye Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre; Murat Vardal ve Bahriye Üngeç, birlikte işlettikleri markette henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine de Murat Vardal, yanında taşıığı tabancayı çıkartarak, Üngeç'e ateş etti. Üngeç, sırtına isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Vardal ise otomobiline binerek kaçtı. Silah sesleri üzerine markete gelen çevre sakinleri, Üngeç'i kanlar içerisinde buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Bahriye Üngeç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olaydan sonra bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, Murat Vardal'ı yakalayarak, gözaltına aldı. Tutuklanan Vardal'ın yargılanmasına İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık Murat Vardal ile Bahriye Üngeç'in yakınları ve taraf avukatları katıldı.

ANNESİNİ ÖLDÜREN SANIKTAN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Duruşmada müşteki olarak ifadesi alınan Bahriye Üngeç'in kızı N.Ö., üvey babası Murat Vardal'dan şikayetçi olmadığını belirterek, "Annemi Murat Vardal'ın öldürdüğünü bana eşim anlattı. Eşim annemin öldürüldüğünü görmüş. Ben Murat Vardal'a ağabey de derim, baba da derim. Bana çok iyiliği dokundu. Benim düğünümü de yaptı. Kendisinden şikayetçi değilim" dedi.

SANIK: O BENİM ÇOCUKLUK AŞKIMDI

Sanık Murat Vardal ise tabancanın, doldur boşalt yaparken kazayla patladığını öne sürerek, "Benim eşimle kavga ettiğimi, sürekli tartıştığımı söyleyenler yalan söylüyor. Herkes doğruyu söylesin ki eşim mezarında rahat uyusun. O benim çocukluk aşkımdı" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, mağdur avukatlarının bilirkişi raporunu incelemesi için süre vererek duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (12)

Erhan:

Para almıştır yoksa şikayetçi olur du

24
1
yanıtYanıtla
Amele:

Madem yanlışlıkla patladı niye kaçıyorsun seven adam kurtarmaya çabalar. . .

21
1
yanıtYanıtla
ADA:

adamın kılık kiyafetine bakıcak olursak kızın o kolundaki bilezikler imitasyon gibi geliyor

19
0
yanıtYanıtla
Makbule:

Ben resime takildim kadin süslenmişde adam niye jeans giyinmiş.

14
0
yanıtYanıtla
KAAN:

ULAN GERİZEKALI KIZ ANNENDEN DEĞERLİ NE OLABİLİR ANNEN OLMASA SEN NE YAPARDIN İKİ GÜN SONRA O ADAM SENİ ALDATINCA GÖRÜRÜM BEN SENİ!!

12
0
yanıtYanıtla
Alakasıyok:

Merhum 32 yasında kızı 18 yaşında 13 yaşında evlenip 14 te annemi olmuş al işte bir istismar daha

11
0
yanıtYanıtla
OLMAZ OLSUN:

çocukluk aşkıymışşşşş!!!!! GEVŞEK I!!!!

10
0
yanıtYanıtla
isim:

bekar kadına ev verirsen böyle olur

8
0
yanıtYanıtla
Bilim Adamı:

17 Yılda İşte Bunak Bir Toplum Yetişti.

3
0
yanıtYanıtla
annası:

ya ne öyle geliyorsun aklımız gitti eee her delikanlının b ianası var

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title