Haberler

Amcasını Pompalı Tüfekle Öldüren Gözü Dönmüş Yeğen, Cinayeti Sosyal Medyada Paylaştı

Güncelleme:

Aydın'da arazi tartışması yaşadığı amcasını pompalı tüfekle vurarak öldüren yeğen, cinayet sonrası sosyal medyada "Birini vurdum, cezaevine gidiyorum." paylaşımı yaptı.

Aydın'ın Efeler ilçesi Emirdoğan Mahallesi'nde, kahvehanede otururken arazi tartışması yaşadığı yeğeni tarafından pompalı tüfekle vurulan amca hayatını kaybetti. İşlediği cinayeti sosyal medya hesabından duyuran zanlı, adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre; Efeler'e bağlı Emirdoğan Mahallesi'nde bir kahvehanede meydana gelen olayda, arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma yaşayan amca ve yeğen kahvehanede bulunan vatandaşlar tarafından ayrıldı. Daha sonra yeğen O.A.İ. (31), kahvenin karşısında bulunan evine giderek evden aldığı pompalı tüfekle geri döndü. Amcası Mehmet İnlidere'ye tüfekle ateş açan O.A.İ., olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı.

YEĞENİNİN VURDUĞU AMCA HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine Jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Mehmet İnlidere, sağlık ekipleri tarafından Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine ulaştırılarak yoğun bakıma alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Mehmet İnlidere hayatını kaybetti.

Amca Mehmet İnlidere

"BİRİNİ VURDUM CEZAEVİNE GİDİYORUM" YAZIP SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Olaydan sonra tüfeğiyle birlikte kaçan Amca katili O.A.İ.,, birkaç saat sonra kendisine ait sosyal medya hesabında "Birini vurdum cezaevine gidiyorum. Hakkınızı helal edin. Kimse kimseye ka...lik yapamaz" paylaşımı yaptı.

SAKLANDIĞI ESKİ EVDE YAKALANDI

Emirdoğan Mahallesinden Umurlu Mahallesine kaçan zanlı jandarmanın takibi sonucu eski bir evde saklanırken yakalandı. O.A.., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Amcasını Öldüren Yeğen O.A.İ.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (48)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Şimdi git içerde üç kuruşluk dünya malı için senelerce çürü içerde anlarsın paylaşım yapmayı ama iş işten geçmiş olacak sosyal medya kabadayısı seni

40
2
yanıtYanıtla
fgfgfgfgfgfg:

kanunların çözemediiğini insanlar kendi hallediyor. şaşmayın. boşluk bir şekilde doluyor. .

yanıt4
yanıt2
tc:

gidişin olsun da dönüşün olmasın inşallah aminnnnn

37
4
yanıtYanıtla
gestetnerci:

vay be ne artaziymiş şimdi sorun çözüldümü

38
2
yanıtYanıtla
PAŞALI:

İnsanlar neden yer, yurt toprak için can alıp veriyorlar çözemedim. zaten ömrümüzün sonunda hepimiz toprak sahibi olacağız.

30
0
yanıtYanıtla
güldür güldür şevket:

tiplerinde hayır yok zaten. . . ikisine de iyi olmuş. . . nüfus planlaması sayalım geçelim. . .

10
17
yanıtYanıtla
Magazin:

Mal

25
1
yanıtYanıtla
hemde:

önde gideni

yanıt2
yanıt0
KAFKEF:

ADAM AMCASINI ÖLDÜRÜYOR ANINDA SOSYAL MEDYA DA BEN BÖYLE İŞE. . . HAYIR ÜZÜLDÜĞÜM DURUM BÖYLE OLAYLARIN SIKLAŞMASI, SIKLAŞMA DOĞRULTUSUNDA SIRADANLAŞMASI VE SOSYAL MEDYA ZIKKIMININ HAYATI BÖYLE İŞGAL ETMESİ. . .

26
0
yanıtYanıtla
KUL HAKKI:

MÜSLÜMAN GEÇİNENLER BU ÜLKEDE NEDEN BU OLAYLAR OLUYOR BİLİYOR MUSUNUZ. KUL HAKKI YİYORSUNUZ. BUNU AMCA YİĞEN KARI KOCA . . . NAMUS ARAZİ MESELESİ DEYİP KABADAYILIK TASLIYORSUNUZ BİRİNİZ MEZARA ÖBRÜNÜZ HAPİSE BOYLUYORSUNUZ. MÜSLÜMANLAR ÖNCE KUL HAKKI YEMEMYİ ÖĞRENECEKSİZİ. SONRA MÜSLÜMANLIKTAN BAHSEDECEKSİNİZ. UNUTMAYIN KUL HAKKI YEMEZSENİZ BU OLAYLARIN HİÇBİRİ OLMAZ. AKILLI OLUN AKILLI. BAKIN AKPYE I KUL HAKKINI YİYOR. Q SES ÇIKARMIYOR. SONRA DA MÜSLÜMANLIKTAN BAHSEDİYOR.

17
8
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title