Haberler

Altın Kelebek Ödülü için aday gösterilen Didem Arslan Yılmaz'dan dikkat çeken çıkış!

Güncelleme:

Habertürk TV'de yayınlanan Türkiye'nin Nabzı adlı programının sunucusu Didem Arslan Yılmaz, Altın Kelebek Ödül Töreni için "Bu tiyatronun içinde yer almak istemem." ifadelerini kullanarak adaylıktan çekilmek istediğini belirtti.

Didem Arslan Yılmaz, Altın Kelebek ödüllerine aday gösterildiğini, ödül törenini şaibeli olarak gördüğü için adaylıktan çıkmak istediğini belirtti. Didem Arslan Yılmaz, son yıllarda ödüllerin tartışmalı olarak dağıtıldığı iddiaları üzerine "Bu tiyatronun içinde yer almak istemem" ifadelerini kullandı.

Altın Kelebek Ödülü için aday gösterilen Didem Arslan Yılmaz'dan dikkat çeken çıkış!Didem Arslan Yılmaz

"TARTIŞMALI ÖDÜL DAĞITILDIĞI İDDİA EDİLİYOR"

Didem Arslan Yılmaz'ın konuyla ilgili, "Altın kelebek ödüllerine yine adayı gösterilmişim. Ancak son yıllarda 'tartışmalı' ödül dağıtıldığı iddia ediliyor. Aday adaylığından çıkarılmak istiyorum. Çünkü sonuçları 'önceden belli olduğu' tartışmaları bitmiyor. Böyle ise, bu tiyatronun içinde yer almak istemem." ifadelerini kullandı.

Altın Kelebek Ödülü için aday gösterilen Didem Arslan Yılmaz'dan dikkat çeken çıkış!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

metin:

Helal sana işte bu

9
113
yanıtYanıtla
Görünen köy:

kazanamıyacağını anladı çamura yatıyor

64
10
yanıtYanıtla
sibel:

çamurcu köy sen konuşma yazma ortalığı karıştırma çekil köşende otur

yanıt2
yanıt0
Orkun:

BEN DİDEMİ BEĞENİYORUM.

13
0
yanıtYanıtla
DA:

Bundan haberi var mı?

yanıt2
yanıt0
Berk:

Didem aslan kalitedir,markadır

4
2
yanıtYanıtla
basri öğüt:

kaliteli sunuculuk yapıyor didem hanım

4
2
yanıtYanıtla
KURBAĞA:

Bu kadından hala bıkmadınız mı? Günün her saatinde orada, hiç evine gitmez mi?

1
2
yanıtYanıtla
BİR DADAŞ GİBİ.:

yaaa bu kadın muhteşem . . . İŞTE bu yüzden çooook başarılısın sen. . alnından öpüyorum seni . . .

2
1
yanıtYanıtla
hasan basri öğüt:

kaliteli ve çok güzel sunuculuk yapıyor başarılar

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title