Haberler

Atatürk Havalimanında 25 Metreden Düşen Alman Yolcu, Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Atatürk Havalimanında Alman yolcu Horst Bichler, Dış Hatlar Terminali gidiş katında, araç yolunun bulunduğu alanda 25 metrelik korkulukların üzerinden kendini boşluğa bıraktı. Hayatını kaybeden Bichler'in intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Atatürk Havalimanında Alman yolcu Horst Bichler (61), 25 metre yüksekten düşerek hayatını kaybetti. Bichler'in intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

RAHATSIZLIĞI SONRASI HASTANEYE KALDIRILDI

Edinilen bilgiere göre, 19 Mart'ta Tayland'ın tatil adası Phuket'ten aktarmalı olarak İstanbul'a gelip Almanya'nın Hannover şehrine gidecek olan Bichler, o gün uçağa binmedi. Dış Hatlar Terminali transit alanda dün rahatsızlanan Bichler, yer hizmeti görevlileri tarafından kontrol amaçlı olarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Bir gün hastanede gözetim alında tutulduğu öğrenilen Bichler, bugün sabah saatlerinde hastaneden taburcu edildi. Alman yolcu daha sonra tekrar havalimanına geldi.

İNTİHAR ETTİĞİ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Saat 17.30 sıralarında Dış Hatlar Terminali gidiş katında, araç yolunun bulunduğu alanda korkuluklara çıkan Bichler, 25 metre yükseklikten boşluğa düştü. Olay yerine ilk gelen polis memuru tarafından ilk yardım uygulaması yapılan Bichler'e daha sonra sağlık ekipleri de müdahale etti. Ambulansa alınarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Alman yolcu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili araştırma başlatırken, Bichler'in intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

Dürbünlü:

arkadaşlar gavurlara rahmet okunmaz,,topragı bol olsun denilir;)

13
12
yanıtYanıtla
TABUTÇU MURTAZA:

Seninde çimenton bol olsun . Gördün değil mi Yeni Zelanda''lıları ? Senden , benden daha Müslüman . . . . Sen hala toprak derdindesin . Allah''ın laneti üstüne olsun.

yanıt6
yanıt13
Dürbünlü:

TABUTÇU mürteza nikli vatandaş ben kimseye lanet okumam,sadece doğruları söylerim.ben 40 yıldır almanyada yaşıyorum,,papazlarla her zaman toplantılarda konuşuyoruz..kiliselerin salonlarında bayram namazı kılıyoruz..ben kaç defa papazları ülkemize gezmeye getirdim,,sen çok cahil birisin,,dini bilgin sıfır.ben tam 15 yıl üniversite okudum.dini tahsil yaptım.nasıl konuşulacagını senden daha iyi bilirim.

yanıt4
yanıt3
ODTÜ:

15 Yıl üniversitede okuduysan büyük sıkıntı var demektir kardeşim beyninde, söyleneni, okuduğunu ilk seferde anlayabilseydin keşke

yanıt1
yanıt1
TABUTÇU MURTAZA:

DÜRBÜNLÜ, okumuşsun ama insan olamamışsın . Anlamadan , irdelemeden , incelemeden , koyun gibi liderim dediğin kişinin peşinde gitmişsin , Yalan söylüyorsun . Senin burada fetva verme mahiyetinde kurduğun cümlelerde defalarca lanet okudun. . . Sana papazlar mı söyledi ''Bize rahmet okunmaz , toprağı bol olsun denir diye '' Kuran''ın hangi ayetinde yazıyor ( TOPRAĞI BOL OLSUN )denir diye ?

yanıt1
yanıt1
Dürbünlü:

Cahile Kelam-Nafile Kelam..Bakara Suresinin Taa Başından Sonuna Kadar Kafirlerden Bahşediyor..İman Etmeyenler Ebediyen Cehennemliktir diye.Ben Yıllardan Beri Bu Konularda Konferanlar Veriyorum.Şimdi Burada Tek tek ayetlerimi yazalım..abdestsiz insanların oldugu bir yerde..çok yazık.

yanıt2
yanıt0
TABUTÇU MURTAZA:

Demagoji yapma DÜRBÜNLÜ , Ben senin gibi 15 sene okumadım ( O kadar bol zamanım yok )ama okudum . Sana sordum ( Kuran''ın neresinde yazıyor , TOPRAĞI BOL OLSUN diye ) Evet iman etmeyen ebediyen cehennemliktir der . Ama''''toprağı bol olsun nerede?'' Yalan söyleme DÜRBÜNLÜÜÜÜÜ

yanıt1
yanıt1
Derman:

Bir insan ölüyor intihar ederek bizim millet dalga geçiyor. Ne oldu bize böyle? Ne zamandan beri bu kadar gaddar olduk? Utanıyorum sizin gibilerden sorsak şimdi elhamdüllah müslümanız dersiniz.

20
1
yanıtYanıtla
DOĞRU ÖLÇÜN:

Tam 25 metre mi ?? Öyle olsa bile kendi boy uzunluğu da hesaba katıldı mı? Vücudunun yere ilk çarpan kısmına göre yeniden hesaplanmalı !?

0
16
yanıtYanıtla
göktürk:

kendi memleketinde intihar et güzel memleketimi ne kirletiyorsun kanınla..

0
14
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title