Haberler

Ünlü Sunucu Ali Sunal, Baba Olmaya Hazırlanıyor

Güncelleme:

Türk sinemasının usta aktörü Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'ın, baba olmaya hazırlandığı öğrenildi. Eşi 4 aylık hamile olan Ali Sunal'ın kız bebek beklediği öğrenildi.

Sevilen program Güldür Güldür Show'un sunucusu Ali Sunal'ın baba olma heyecanı yaşadığı öğrenildi. Ali Sunal, geçen Mart ayında avukat sevgilisi Nazlı Kurbanzade ile Swissotel'de nikah masasına oturmuştu.

"OLSA GÜZEL OLURDU"

Mutlu aile hayatıyla dikkat çeken ünlü oyuncu geçen mayıs ayında görüntülendiği bir AVM'de "Baba olmak istiyor musunuz?" sorusuna "Şu anda öyle bir şey yok. Ama olsa ne güzel olur" diye cevap vermişti.

Ali Sunal'ın 1 Yıl Önce Evlendiği Eşinin 4 Aylık Hamile Olduğu Ortaya Çıktı!

BABA OLMAYA HAZIRLANIYOR

Baba olmayı çok isteyen 41 yaşındaki Sunal cephesinden beklenen haber geldi. Bu yıl Show TV'de ekrana gelen fenomen komedi programı Güldür Güldür Show'un 6. sezonuna başlayan Ali Sunal'ın baba olmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Ali Sunal'ın 1 Yıl Önce Evlendiği Eşinin 4 Aylık Hamile Olduğu Ortaya Çıktı!

KIZI OLACAK

Eşi Nazlı Kurbanzade 4 aylık hamile olan Sunal'ın çok heyecanlı olduğu konuşuluyor. Ünlü oyuncunun bebeğin cinsiyetinin ise kız olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Sunal Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

Dürbünlü:

halk sogan kuyruğunda,,bu artist müsveddesi evlen boşan derdinde,,fe subhanallah;((

33
12
yanıtYanıtla
Wwwww:

Halkı sogan kuyruğuna Ali sunalmı soktu durbunlu nedir senin bu sanatçılara olan kinin inançlı biri isen önce bi hayırlı olsun de

yanıt11
yanıt1
KARADENİZ:

MÜSLÜMANLIKTA EN KÖTÜ ŞEY FESAT VE DEDİKODUDUR AMA HEPSİ SENDE MEVCUT DÜRBÜNLÜ

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

kemal sunal çok hayırlı bir evlat yetiştirmiş tıpkı babası gibi allah herkese hayırlı vicdanlı merhametli evlat nasip etsin

19
21
yanıtYanıtla
dogru:

Allah sag salim saglikli bir sekilde kucaklarina almalarini nasip etsin.

29
2
yanıtYanıtla
TUNCTUNC:

KARISIDA COK CIRKINMI$ BRE. .

4
26
yanıtYanıtla
DİYARRAĞA:

yakışır. büyük ustanın, edepli çocuğuna. .

21
3
yanıtYanıtla
ADANALI TAMER:

kalbi babasi gibi güzel insan cok sevindim seninde mutlulugu bulmana

19
3
yanıtYanıtla
ALİCAN:

ÇOK CAHİLSİN!

1
18
yanıtYanıtla
almanya:

Mutluluklar diliyoruz!

14
3
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title