Haberler

Ali Ağaoğlu'nun 40 yaş küçük eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli annesini dövdü

Güncelleme:

Ali Ağaoğlu'nun eski sevgilisi olan ünlü iş adamı Cengiz Mesudiyeli'nin kızı Hazal Mesudiyeli, annesini dövdü. Kızının şiddetine maruz kalan anne kızından şikayetçi oldu.

Bir dönem kendisinden 40 yaş büyük iş adamı Ali Ağaoğlu ile aşk yaşayarak magazin dünyasına adını duyuran Hazal Mesudiyeli'nin annesini dövdüğü haberi gündeme bomba gibi düştü.

YERE YATIRIP SAATLERCE YUMRUKLADI

İş adamı Cengiz Mesudiyeli'nin kızı olan genç kadın, 20 Mayıs günü annesi Nilgün Özbay ile tartışmaya başladı. Günaydın'da yer alan habere göre, 25 yaşındaki Mesudiyeli eve alkollü halde geldiği için kendisine kızan annesini yere yatırdı. Mesudiyeli, saatlerce tokat atıp yumrukladığı annesini "Öleceksin o..." diye tehdit etti.

Ali Ağaoğlu'nun 40 yaş küçük eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli annesi dövdü

POLİS İMDATI ARADI

Kızı tarafından yüzüne sayısız yumruk darbesi alan 54 yaşındaki anne, 155 Polis İmdat'ı aradı. Hastaneye giden anne, tedavisinin ardından kızından şikayetçi oldu. Savcılık dayak olayıyla ilgili soruşturma başlattı.

Ali Ağaoğlu'nun 40 yaş küçük eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli annesi dövdü

"BENİM KÖLEMSİN"

İfadesi alınan Mesudiyeli, annesinin kendisine "Bu evde sığıntısın, benim kölemsin" diye hakaret ettiğini anlattı. Bunun üzerine anneye de dava açıldı. Anne-kız hakaret ve basit yaralama suçlarından 3,5 yıl hapis istemiyle yargılanacak.

Ali Ağaoğlu'nun 40 yaş küçük eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli annesi dövdü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Ağaoğlu Haberler

500

Yorumlar (60)

ASLI:

TAMAM DÖVMESİ YANLIŞ AMA ANNENİN HİÇ Mİ SUÇU YOK KOCA KIZ SANA HESAP MI VERECEK İÇERDE GEZERDE SANA NE.

4
94
yanıtYanıtla
Avni:

aslım ben avni geldinmi tulum peynirim

yanıt64
yanıt5
Mert:

Peki tüm bunlardan sana ne?

yanıt6
yanıt6
Murat Cakici:

Asli yarin kizin olunca onada oyle soyliyebilecekmisin bakalim

yanıt8
yanıt1
Bu da aynı kafadan:

Anasının babasının evinde kalıp parasını yiyorsa hesapta verecek tabi. Ana baba parası ye iç iç geceyarısı eve gel oh ne ala memleket. Koca kadınsa gitsin ayrı ev tutsun

yanıt14
yanıt1
Beyin bedava...:

Senin kafana ne deyim ben. . .

yanıt10
yanıt1
Bektaş:

Aslı Allah tüm anneleri senin ve senin gibi vicdan ve beyin fukaralarının elinden ve dilinden korusun.Şunu unutma ne olsdum değil ne olacağım demeli

yanıt7
yanıt0
YAŞLI KURTTTT KÖP))):

ZENGİNSEN BOL BOL YERSİN İÇERSİN GÜNÜNÜ GÜN EDERSİN EĞLENİRSİN. NEREYE KADAR MEZARA KADAR TABİKİ. ÖLÜM SONRASI YA CEHENNEM YADA CENNET İKİSİNİN ORTASI YOK. GEÇİCİ DÜNYA ZEVKLERİ İÇİN CEHENNEMİ TERCİH EDENLERE ACIYORUM. CENNET ANALARIN AYAĞI ALTINDADIR. ANNE BABA YA CENNETİN YADA CEHENNEMİ OLUR İNSANIN. ONLARA ÖF BİLE DENMEZ. HATIRLATIRIM. GİT ANNENİN AYAKLARINA KAPAN. SONRA ALLAH A TÖVBE ET. AFFINI İSTE. PİŞMANLIĞINI DİLE GETİR. YOKSA DÜNYA DA DA CEZAN BÜYÜK OLUR.

41
1
yanıtYanıtla
Avni ile aslı:

aynen.yorum 10 numara.helal olsun.

yanıt1
yanıt3
valla onunda değeri var seçerim arkadaş!:

safi kötülük safi kötülüğü eklemlenmiş ruh hastası yaratıklar

yanıt1
yanıt1
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title