Haberler

Aleyna Tilki, Photoshop eleştirilerine parmak işareti yaparak cevap verdi

Güncelleme:

Photoshop haberleriyle gündeme gelen Aleyna Tilki sosyal medya hesabından skandal bir paylaşıma imza attı. Tilki, hakkındaki eleştirilere parmak işareti yaparak cevap verdi.

Son günlerde kilolu haliyle konuşulan Aleyna Tilki, hakkında yapılan eleştirilere çok tartışılacak bir paylaşımla karşılık verdi.

"O SEN OLSAN BARİ"

Genç şarkıcının Ukrayna Kiev'den paylaştığı paylaşımda photshop kullandığını söyleyen takipçileri, "Shop'un ayarını kaçırmışsın, bu kadar zayıf değilsin, O sen olsan bari" yorumlarını yapmıştı.

Aleyna Tilki, Photoshop eleştirilerine parmak işareti yaparak cevap verdi

ORTA PARMAK İŞARETİ YAPTI

Tilki, gelen eleştirilere Instagram hesabından orta parmak hareketi yaparak karşılık verdi. Tilki'nin takipçileri paylaşım karşısında neye uğradığını şaşırdı. Genç şarkıcının paylaşımına "Terbiye sınırlarını aşmışsın, iyice kafayı yemişsin" gibi yorumlar yapıldı.

Aleyna Tilki, Photoshop eleştirilerine parmak işareti yaparak cevap verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aleyna Tilki Ukrayna Kiev Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (59)

NÖBETÇİ YORUMCU:

Bu kız yaşıtlarına hiç iyi örnek olmuyor Allah senin gani gani belanı versin

16
2
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Bu kız çok taze bununla çok güzel iki kişilik film çekilir. Villanın her odasında, mutfak mermeri üzerinde, çamaşır makinası üzerinde, terasta boğaza karşı, tekli koltuk kolluğu üzerinde, buzdolabı içinde, en son banyoda kapanış. .

10
4
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU:

Vay Abaza vay :))

yanıt2
yanıt0
6.FİLO:

YETMİŞÜÇ Bekarsan yarın evlen :)

yanıt2
yanıt0
YETMİŞÜÇ:

Mayolu bikinili donlu orasını burasını gösteriyor etkilenmeyen erkek erkek değildir. ne yapayım

yanıt2
yanıt4
ADINI YAZ Y:

CVP. . . Çok ayıp, siz hiç pilajlarda bikinili insanları görmediniz galiba ??

yanıt3
yanıt0
YETMİŞÜÇ:

ADINI YAZ Önceden plajlarda çok görüyordum şimdi plajlarda Suriyelilerden kuma basacak yer bile görünmüyor

yanıt0
yanıt0
Müfit:

Tipe bak çirkin ördek

11
2
yanıtYanıtla
MAFİTTT:

SEN KENDİ TİPİNİ GÖRSEN KENDİN KORKARSIN BE

yanıt2
yanıt2
Roma:

Hadi dağılın kıskanmayın

3
9
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title