Haberler

Akar, Gül, Gök ve Kılıçdaroğlu Arasında Dikkat Çeken "Saldırı" Sohbeti

Güncelleme:

Bakan Hulusi Akar, Bakan Abdulhamit Gül ve CHP'li Levent Gök'ün sohbetine dahil olan Kemal Kılıçdaroğlu, bakanlarla, Ankara'da kendisine yapılan saldırı hakkında konuştu.

Anayasa Mahkemesinin 57. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla düzenlenen törende Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Ankara'da şehit cenazesinde yapılan saldırıya ilişkin konuştu. Sohbete dahil olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, olay hakkındaki düşüncelerini aktardı.

Anayasa Mahkemesinin 57. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla, Anayasa Mahkemesi Yüce Divan Salonu'nda tören düzenlendi. Devletin zirvesi, AYM'nin 57. kuruluş yıl dönümünde bir araya geldi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, törende hazır bulundu. Tören öncesi sohbet eden Gül, Gök ve Akar, Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı hakkında fikir alışverişinde bulundu.

4'LÜ ARASINDAKİ SALDIRI DİYALOĞU

4'lü arasındaki diyalog şu şekilde gelişti:

Abdulhamit Gül: Hoşgeldiniz başkanım.

Levent Gök: Bende İçişleri Bakanlığı hakkında şikayetlerimi aktarıyordum.

Kemal Kılıçdaroğlu: Bence hiç sakıncası yok, aktarabilirsiniz.

Sohbetin devamında Gök'ün, Akar'a yönelik olarak "Herkes söylemine dikkat etmeli. Gerginliği artıracak söylemlerden uzak durulmalı" dediği öğrenildi.

Akar da kendisinin Çubuk'ta ortalığı yatıştırmaya yönelik çalıştığını haksız eleştirilere maruz kaldığını ifade etti.

KILIÇDAROĞLU, CUMHURİYET GAZETESİ DAVASINI SORDU

Kılıçdaroğlu ile Gül uzun bir sohbet yaptı. Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyet gazetesi davasında hapse girmesi söz konusu olan 8 gazetecinin durumunu gündeme getirdiği öğrenildi. Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı Gül'e bundan sonraki süreçte neler olabileceğini sordu.

Söz konusu 8 gazetecinin temyiz hakkı bulunmadığını belirten Kılıçdaroğlu, İstinaf Mahkemeleri ile ilgili bir düzenleme yapılıp yapılmayacağı konusunda da bilgi almak istedi. Adalet Bakan Gül de Ankara'da bugün başlayan yarın da devam edecek İstinaf Mahkemeleri'nin yargıdakİ rolü ile ilgili toplantıyı anlattı. Bakan, yeni düzenleme için bu toplantıyı işaret etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title